2777
2789
عنوان

با۷ یا ۸ میلیون پول چه گوشی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دوربین عکاسی نمیخری اگه دوربینش فقط مهمه

واستا

خب به نظرتان توقع زیادی هستش اگه بخوام کیفیت دوربینم خوب باشه؟ هرجا که نمیتونم دوربین عکاسی بذارم تو جیبم برم اینجور و اون ور

واستا خب به نظرتان توقع زیادی هستش اگه بخوام کیفیت دوربینم خوب باشه؟ هرجا که نمیتونم دوربین عکاسی ب ...

شما بهترین گوشی هم بخری، دوربینش به پای دوربین دی اس ال آر که نمیرسه

زیاد توقع آنچنانی نداشته باش

واستا خب به نظرتان توقع زیادی هستش اگه بخوام کیفیت دوربینم خوب باشه؟ هرجا که نمیتونم دوربین عکاسی ب ...

یعنی اینقدر کیفیت دوربینش پایینه؟

اگه عکس خیلی حرفه ای میخوای دوربین بهتره از موبایل هم کیفیتش خیلی بیشتره حیفه ادم فقط بخاطر دوربین ده میلیون پول گوشی بده

دارنده مقام قهرمانی کیک بوکسینگ کشوری
همین دیگه موندم چرا نمیرن دوربین بخرن

نمیدونم چرا جور دیگه برداشت میکنید وقتی ۶۵۰۰ دادم به گوشی حداقل باید دوربینش خوب باشه هرجا نمیتونم دوربین عکاسی بذارم تو جیبم که

نمیدونم چرا جور دیگه برداشت میکنید وقتی ۶۵۰۰ دادم به گوشی حداقل باید دوربینش خوب باشه هرجا نمیتونم د ...

برداشت بدی نکردم ولی با این وضع قیمتا ۶۵۰۰ پول خیلی زیادی برای گوشی نیست داییم گوشی هواوی رده بالا خریده کیفیت دوربینش محشره فکر کنم ۱۲ تومن گرفته خب خیلی زیاده البته اگه میتونی بخری بحثش جداست

دارنده مقام قهرمانی کیک بوکسینگ کشوری
یعنی اینقدر کیفیت دوربینش پایینه؟ اگه عکس خیلی حرفه ای میخوای دوربین بهتره از موبایل هم کیفیتش خیلی ...

دوربین سلفیش۳۲ هستش ولی واقعا درحد ۳۲ نیست خیلی پایین تره

دوربین عقبش هم کیفیت اونقدر خوب نیست

2Se گپشی حدید ایفونه 10تومن در میاد،کیفیتم قابل قبوله،سامسونگ   a70,6500,دوربینش متوسط و خوبه،من هواووی رو واقعا قبول ندارم،اون زمان قیمتش باs7یکی بود،بخاطر پرجم دار شدنش خریدم سر6ماه نابود شد