2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288159 بازدید | 36895 پست

@pari95   گزارش#  

فست#  

صبحانه : نان    عسل    قهوه با شیر=۱۷۲

نهار :سینه مرغ آبپز    زرشک    خیارشور   دوغ کم چرب=۲۰۸

شام ماست و لوبیا چیتی=۷۰

میان وعده چای سبز    ماست=۵۰

کالری مجاز۵۰۰

کالری مصرفی۵۰۰

ورزش✅

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

گزارش#  

٣٩روزتاخوش.هيكلي#  

صبحانه:بربري+پنير+خيار

ناهار:بربري+سوسيس و سيب زميني

عصرونه:چاي+كيك يزدي+خربزه+هلو انجيري+گلابي

شام:مرغ گريل+كاهو+گوجه+خيارشور

بعده شام:چاي و خرما+انگور

مصرفي:١٢٠٠

مجاز:١٢٣٠

ورزش يه ربي رقصيدم

اب تا اخر شب ١٠ ليوان

@سمیه1396 عزيزم احتمالا ديگه فست نگيرم 

چالش جديده اين هفته چيه؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم  روزی که برنج میخوری اصلا نباید نون باشه اونم حالا اگه باشه یک کف دست اونم مخصوصا و ...

سلام عزیزم

گزارش_فست#  

صبحانه:یک کف دست نان سبوس دار+یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی+یک قاشق غذاخوری عسل+یک لیوان چای=۲۵۰کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

نهار:شش قاشق برنج+یک قاشق خورشت بامیه+۰/۲شنیتسل مرغ=۲۸۵کالری

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:دو عدد الو قرمز+ده گرم کاکائو=۱۰۲/۸کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

شام:_

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش:اشپزخونه تکونی😅

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

چالش هشت لیوان آب👌👍✔

کاالری مجاز:۵۰۰کالری
کالری مصرفی:۶۰۲

یچیز دیگه اینکه من گرسنمه😐😂نمیتونم چیزی بخورم عایا دیگه؟

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
  سلام عشقای خودم خوبین خوشین سلامتین  ان شالله که همه جوره در حال رعایت کردن رژیم ...

سلام هستي عزيزم من از مسافرت برگشتم از فردا در خدمت شما هم

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
عالیه آفرین عزیزم فردا میفرستم گروه سبز  

واااای عزیزم خسته شدم دیگهههه دلم میخادیه بشقاب پرگوجه بادمجون بخورم بانون.یه بشقاب پراستابولی ودمی گوجه کنارشم نون خشک.یه دیس ماکارونی باته دیگ😔 تایه چی میخورم عذاب وجدان میگیرم😢

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
خوبه 🙂

سلام عریزم

صبحانه نان پنیر خرما 

میان وعده سیب 

ناهار نصف سینه مرع 

میان وعده تخمه و سیب 

شام نصف سینه مرغ 

حلقه و رقص و اروبیک یکساعت ونیم

کالری 710

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
سلام عزیزم گزارش_فست#   صبحانه:یک کف دست نان سبوس دار+یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی ...

عالیه عزیزم چرا شام نخوردی ؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزیزم گزارش_فست#   صبحانه:یک کف دست نان سبوس دار+یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی ...

بخور تا بشه ۷۰۰ اشکال نداره 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
واااای عزیزم خسته شدم دیگهههه دلم میخادیه بشقاب پرگوجه بادمجون بخورم بانون.یه بشقاب پراستابولی ودمی ...

عزیزم نمیتونی کنترل کنی کالریت رو منهای ۲۰۰ یا ۳۰۰ بکن یه روز رو آزاد بخور 

سلام عریزم صبحانه نان پنیر خرما  میان وعده سیب  ناهار نصف سینه مرع  میان وعده تخم ...

آفرین  عالیه 

شوخی نکن من قندم میاد بالا وقتی میخورم عناب جلو ضعفم و میگیره کالریشم پایینه واسه این هر روز میخورم ...

والا خیلی خطرناکه مصرف زیادش چون ویتامین k بالایی داره ک موجب غلظت خون میشه

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
عزیزم نمیتونی کنترل کنی کالریت رو منهای ۲۰۰ یا ۳۰۰ بکن یه روز رو آزاد بخور 

روزای فست خیلی سختمه والابقیه روزامیوه و....زیادمیخورم سخت نیس.با980راحت میبندم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
ممنونم ازت  دستم میلرزه صد بار پاک میکنم مینویسم

منم صبح پیامتو خوندم گلم ، مثه همه اعصابم خرد شد . اما خب نخواستم حس بد خودم و روی حس و حال خراب تو بریزم و حالت خراب تر شه . 

هیچ کس نمیتونه درکت کنه مگر اینکه تجربه شو داشته باشه . 

اما الان باید حسابی قوی باشی . دیگه این بمیری ازون تو بمیری ها نباید باشه . سفت و سخت وایسا و از حق و حقوقت دفاع کن ، الان که همه فهمیدن عملکرد بهتری میتونی داشته باشی ش. حق طلاق رو حتما بگیر ، حضانت بچه رو بگیر ،اگه خونه دارین یه قسمتشو به نامت بزن . حسابی جاتو سفت کن و بعد حاضر شو به حرفاش گوش بدی . 

اصلا در مقابلش کوتاه نیا . همه میدونیم که خیلی سخته که الان بخوای مقاوم‌باشی ، اما چاره ای جز این نداری . 

ایشالا خدا کمکت کنه و همه چی روبراه بشه و دل تو صاف بشه ، اما باید برای سمت بد قضیه هم آماده باشی . اگر با شرایطت موافقت کرد و به زندگی ادامه دادی ، اگرکه از لحاظ مالی مستقل نیستی حتما به فکر یه شغل یا یادگیریه یه هنری باش . بیشتر زنهای مملکت ما به خاطر نداشتن استقلال مالی حاضر به تحمل زندگی هستن . 

اگر امکانش برات فراهمه مدارک مستند جمع آوری کن و با یه وکیل مشورت کن . 

ببخش که اگه رک گفتم ، یا حالتو بدتر کردم. اما باید قوی باشی . 

#گزارش‍ 

@sepiiiiiideh‍ 

سلام عزیزم صبحانه نان سنگک ارده شیره شکر پنیر چای۳۴۹ کالری 

ناهار ۹۰ گرم پلو ۳۳ گرم کباب تابه ای سیب رمینی گوجه ماست ۳۲۳ کالری

شام ۱۸۰ گرم آبه گوشت و نان و ماست ۳۹۰ کالری 

میان وعده خربزه و الو و بیسکوییت ۳۲۵ کالری 

مجاز ۱۶۸۰ مصرفی ۱۴۰۰

دیگه نمیتونم پرش کنم 

امروز اشتباه کردم وزن کردم روحیه مو از دست دادم نمیدونم فدا چقد کم کرده باشم این هفته اصلا ورزش نداشتم شاید یکی دو روز 

پیام دادم بهت عزیزم مشکلمو 😞

حالا فردا میکشم ببینم چیزی کم کردم یا نه 

تمام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚