2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم خانوادم شیرازن صدرا فاز ۱ 

یعنی پدر و مادرت شیرازن؟خودت بچه شیراز بعد بخاطر شوهرت رفتی اونجا درست متوجه شدم ؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
شناسایی نشم به وسیله خواهر شوهرو مادر شوهر وجاری صلوات 😂

نه نترس شناسایی نمی شی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
یعنی پدر و مادرت شیرازن؟خودت بچه شیراز بعد بخاطر شوهرت رفتی اونجا درست متوجه شدم ؟

اره دیگه اقوام دور بودیم 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
چالش این هفته   @نیشابور     @زیتونپرورده     @لاغرمیشم   ...

سلام شیرینم چشم هم گلیسرین دارم هم گلاب💋💋😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
اره دیگه اقوام دور بودیم 

چه خوب سختت نشد بری اونجا مخصوصا وقتی بچه شیراز باشی ؟

سلام‌به‌همه‌عزیزان‌ پرتلاش‌ شرمنده‌من‌به‌صورت‌خاموش‌شما‌رودنبال‌میکنم‌ من‌خیلی‌‌غذا‌خوردنم‌رورعای ...

سلام همشهري 

ميگم مدل ورزشت رو عوض كن يعني ب جاي حلقه ك هميشه ميري حالا پياده روي برو 

و ورزش ديگه اي رو هم ميري تغيير بده 

اگر دو هفته پشت سر هم با رعايت كالري شماري ثابت بودي شوك بگير 

چه خوب سختت نشد بری اونجا مخصوصا وقتی بچه شیراز باشی ؟

نه بابا اینجام هم بدنیست  ولی بابام هم اینجا باغ دارن ارثیه بهشون رسیده خودشون هم بالاخره دیر یا زود میان همین جا برای بعضی از کارم یا خریدام میرم اونجا خدا رو شکر هم شوهرم خوبه هم خونوادش عالین چیزی کم ندارم که بخوام بگم سختمه نه خداروشکر 🙇

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
نه بابا اینجام هم بدنیست  ولی بابام هم اینجا باغ دارن ارثیه بهشون رسیده خودشون هم بالاخره دیر ی ...

چقدر عالی ایشالا که همیشه شاد و خوشبخت باشی 

گزارش# روز جمعه   @شیرین_آردا     کالری مجاز۱۳۴۰       کالری مصر ...

آفرین به اراده ات که ماکارونی نخوردی. چرا دیر دادی گزارشتو؟؟ 

من بعد ۱۲ رو قبول ندارماا

اون چالشارو اگه دوس داری میتونی ادامه بدی گلاب گلیسیرینم شروع کن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام شیرینم چشم هم گلیسرین دارم هم گلاب💋💋😘😘😘

من ندارم گلیسیرین باید برم بگیرم☹️

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
مرسی عزیزم همه چی عالی

گزارش جمعه :صبحانه؛پنیر۲۰گرم،نان یه کف دست،گردو یک عدد،خرما۲عدد،چای۱لیوان(۱۸۲) نهار؛ابگوشت مرغ یک پرس،سبزی خوردن ۱۰۰ گرم ،نان ۲کف دست(۳۲۴٫۸) شام:سیب زمینی ،گوجه ،خیارشور کاهو(۱۷۱)م و،؛خرما ۵عدد،چایی۲لیوان ،قهوه یه لیوان ،سیب ۱عدد،هویج۲عدد(۳۲۲) کالری مجاز (۱۳۸۵) مصرفی(۱۱۲۴٫۸) ۱۲لیوان اب،ناشتا آب و آبلیمو و شب هم سرکه سیب +چالش چوب ۵۰ تا شنا رو دیوار +۲۷ دقیقه پلاتس ،۲۰ دقیقه رقص +۲۷ دقیقه تردمیل +۶۱۰۴ قدم پیاده روی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
مرسی عزیزم همه چی عالی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده