2821
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288664 بازدید | 36895 پست
من اگه حال داشته باشم همون روزه اولشم ورزش ميكنم اگه نه از روزه دوم ورزش ميكنم ولي حركتاي شكلم زياد ...

من دیروزپیاده روی کردم اماتاجای بتونم دلم می خوادورزش کنم ازورزش کردن اصلابدم نمیادعاشقشم فقط ببخشیدشدتش زیاده کمردردودل دردم دارم متاسفانه من ازبعدزایمان اینطوری شدم تنبلی تخمدانم دارم ازاول درکل یه مجموعه پیچیده ای شده این پری من🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام گلم🌹🌹 خواهش میکنم قابلی نداره😅🙈😘

فدات 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون عزیزم چای سبز هنوز امتحان نکردم خریدم ولی گفتن یبوست میاره نخوردم منم که کلا از این لحاظ داغون ...

نه زنجبیل رو جدا دم کن یا پودرشو بریز تو آب جوش بخور

من زنجیل رو خیلی موثر دیدم بعد سعی کن سردی مثل هندونه خیار زیاد نخوری سردی خودش باعث چاقی میشه یا حداقل کم بخور

درضمن اینم میدونم که گفتی پریود نمیشی و نامنظمه  چون دوستون داشتم پیگیر بودم ولی جدا از پریود ...

نیازی ب تااسف نیست خودم متوجه ام و گفتم ک زیاد مصرف کردم این از این

بعدشم من گزارش خوبم داشتم شما فقط این ۱ روزو خوندی کلمو نظر دادی ک تو همیشه اینجوری میخوری

قصددعوا ندارم😢

دیگه نمیام اینجا میرم وقتی میام ک ی کم نتیجه بگیرم واقعا دیگه خجالت میکشم میام

شما میخوای به من بگی کجای کارم اشتباهه بعد میری ب شیرین میگی وای نمیدونم چرا رعایت نمیکنن و ازین حرفا این چه معنی میده؟؟؟ مشکل منو گفتی شیرینم خودش میدونه

مرسی❤❤❤

شیرین اومد بهش بگین لطفا بگین من میرم دیگه ازش خجالت میکشم

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
خسته نباشی❤❤

#گزارش

صبحانه:2خرما

ناهار:2 کف تافتون.45 گ کباب.سبزی

شام:2 کف تافتون.2 خرما.1 گردو

میان وعده:نصف ق عسل.دمنوش چربی سوز.خرما.انبه

کالری فست 700

چالش آب رعایت شد

8 لیوان اب

ورزش 210 کالری سوزوندم که 15 مین قدرتی بود

دیگه باید فقططط ب اندامم فک کنم😠😬 عزیزم مگه مو تاثیر داره؟ شوهرم نمیذاره کوتا کنم😳😳😳😳😳

اره خیییییلی.

کوتاه کنی صورتت پر نشون میده.

من این تکتیک رو بکار بردم.😉

بابا کوتاه کن بره برای چته. البالو که نمیده. 

نیازی ب تااسف نیست خودم متوجه ام و گفتم ک زیاد مصرف کردم این از این بعدشم من گزارش خوبم داشتم شما ف ...

کلا شما زود رنجی. 

من منظورم به خودم بود. متاسفم واسه خودم

درضمن من اسم تو رو نیاوردم. 

اشتباه کردم راهنماییت کردم ببخشید

کلا شما زود رنجی.  من منظورم به خودم بود. متاسفم واسه خودم درضمن من اسم تو رو نیاوردم.  ...

نه عزیزم فدا سرت از راهنماییت ناراحت نشدم دیدی ک اونو ریپ نزدم ازینکه ب شیرین جون گفتی واقعن بعضیا توجه نمیکنن ناراحت شدم شما منو راهنمایی کردی و من واقعا تاراحت نشدم ولی دیدم ب شیرین گفتین بهم برخورد

لطفا ناراحت نشین🙏🙏🙏🙏پوززش

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
واي ترمه بخدا حالم خيلي بد بود بدنم فقط خوردني ميخواست بدبختي معدمم كوچيك شده يكم اضافه ميخوردم حس ...

😅😅😅😅خیلی خوبه معده کوچیک بشه،

من مهدم کوچیک نشده تا الان اضلا،فقط دلم میخواد دهنم بچرخه😢

تو که دیگه داری میری طلایی😘انشالله موفق باشی،

راستی یه سوال معدت چیجوری و کی کوچیک شد،

💕💞
@termeeee1393   ‍   @zahra_s ‍  @900narges     @paytakht   & ...

سلام عزیزم

گزارش#  

صبحانه=چای+قند+نان کوهی+پنیر+گوجه

ناهار=برنج+کدو سبز+گوجه+پیاز

شام=ماکارانی+ته دیگ سیب زمینی+سالاد فصل 

میان وعدها=هلو+شلیل+گیلاس+هندوانه+بادام زمینی

آب=۸لیوان

مجاز=۱۷۰۰

مصرفی=۱۶۸۵

روز۶۶چالش ۸۶روز

💕💞