2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
گزارش#   @شیرین_آردا       سلام عزیز  اینم از امروز صبحانه:خامه ...

عزیزممممم سلام

چقدرررررر نون خوردی ننه

ناخنکم سعی کن نزن لعنتی خودش باعث چاقیه😕

ورزشتم خیلی وقته درست و حسابی ورزش ندارینااا حواسم هست. کارخونه ورزش حساب نیست 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
#گزارش ‍  سلام عزیزم شبت بخیر  صبحانه فقط هندوانه خوردم=۴۵کالری ناهار:نان سبوس دار+آبگوش ...

😖

آبتم بیشتر کن حتما 

کمتر از ۸ لیوان نباشه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

#گزارش ‍  @شیرین_آردا     سلام گلکم خوبی؟؟ برای رژیم فردا برنامه نوشتم(البته نه ...

این مثلا برنامس ننه؟؟؟؟ کلوچه رو حذف کن. بجاش نون بخور. سبزیجاتم کنار غذاهات داشته باش. فردا فسته نمیگیری؟

@شیرین_آردا     گزارش#   ص نخوردم  ۱۰ ق باقالی پلو با ۱۰۰ گرم حدودی ا ...

چرا اینجوری شدین؟؟ خیلی وقته گزارشاتون اینجوریه

گزارش# @شیرین_آردا   صبحانه👈پنیر+خامه+شلیل+آلو زرد=160 ناهار👈ماست +نان=203 شام👈خورا ...

شکرپنیرو حذف کن آبتم بیشتر کن

@مامان_الیساهستم2  عزیزم ما بیشتر از این نونا مصرف میکنیم نمیدونم تافتون حساب میشه یا نه ؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
@شیرین_آردا     سلام شیرین جونی. گزارش امروزم: 74 روز مانده تا پایان چالش. به امید 6 ...

😘😘😘😘 خیلی خوبه خانومی

عزیزم خوب بود.  گرمی حساب میکنی غذاهاتو؟یا دونه ای و قاشقی؟ترازو داری؟

اونایی که عدد یا تعداد داره همون رو میزنم. مثلا دلمه فلفل دلمه ای بود تو مانکن منم یه دونه متوسط زدم.

ب اونایی که نداره بله وزن میکنم. ترازو دارم. مثلا سبزی خوردن رو یکی دو بار وزن کردم دیدم حدود 30 گرم میخورم. یا نقل رو که گاهی همراه چایی میخورم دو سه بار وزن کردم و دیدم حدود سه گرمه 

بعضی چیزهای بسته بندی هم روش کالریش رو زده همون میزنم مثلا ماست و کاپوچینو

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
سلام شیرین جانم  گزارش:کالری مجاز:۱۴۳۵کالری مصرفی:۱۳۸۲ صبحانه:چای+خرمادوعدد+دوکف دست نان سنگک ...

فقط هوازی کار کردین عزیزم. قدرتی هم کارکنین سایزتون کمترشه😍

چشم عزیزم من آخر شبا خیلی میام تاپیک ولی دوست زیاد ندارم😢راستی سرگروه جونم من اسید معده ام خیلی زیا ...

اره میشه عزیزم نخور.

ولی بعداز غذا امتحانش کن خوبه. ببین اذیت نمیشی.

اگرم اذیتت کرد. میتونی بعداز هرغذایی بخصوص غذای چرب پودرسماق رو با اب قاطی کنی بخوری ک نذاره چربیش جدب شه😊

اونایی که عدد یا تعداد داره همون رو میزنم. مثلا دلمه فلفل دلمه ای بود تو مانکن منم یه دونه متوسط زدم ...

خب پس ترازو چون داری کوفته و دلمه رو وزن کن. عددی نزن. چون کوفته ای ک حساب کرده خیلی بزرگن نسبت ب کوفته های ما.

وزن هم ک کردی بعدا دستت بیاد ک چ اندازس یه دونه ش

سلام بچه ها يه سوال

من امروز بي حال بودم بدنم يكم كسل بود ابريزش بيني ام داشتم

بخاطره خوابه زياد سر درد گرفتم

از ساعت ده اينايه شب بوياييم يكوچولو كم شده

بينيم يكيش كيپه

حالتام بيشتر شبيه سرماخوردگيه

بنظرتون كرونا گرفتم؟

💔🌈