2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
من باشم معمولا جواب سربالا میدم دوبار جواب ندی با بحث و عوض کنی خودشون دیگه نمیپرسن اخه گاهی وقتا نم ...

میدونی بذار بهت واضح بگم

من توی فامیلمون یک نفری هست قفلی زده رو ما🙄

بعد من چون خیلی ساده ترم 😅😒نمیتونم نگم یا جواب سر بالا بدم و... که خود طرف بفهمه بیشتر مواقع میاد از من سوالات رو میپرسه 

که عههههههه مثلا مهدیس چقدر مانتوت قشنگه از کجا اااا.؟ یا چجوری لاغر شدییییی(هنوز نپرسیده البته😬😂).و هررر سوال دیگه ای 

بعد حالا تو اگه ازش بپرسی که عهههه فلانی چقدر مانتوت قشنگه از کجا

میگه یادم نیست

یا میگه مال قبلنه 

حتییییییی یکبار همینطوری از دخترش پرسیدم (بوخودا فضول نیستم 😅فقط برام سوال شده بود) که لباست چقدر قشنگه 😍 چند و اینا

با کمال پر رویی گفت نمیدونم😒

مگه میشه خودش لباس رو خریده باشه و ندونه چند🤔😐

بعد مامانم میگه تو هم مثل خودشون جواب بده ولی من میگم توهین به شعور طرفه که بگی نمیدونم و مال خیلی وقت پیشه و از این جور حرفا اخههههه 🤪

یکبار هم مثل خودش شدم اومد باز ازم پرسید منم گفتم نمیدونم و یادم نیست و اینا

بعد همچین نگام کرد و گفت اهاااا خیله خب (با این قیافه👈😏😒) که عذاب وجدان گرفتم زیاااااد

نزدیک بود آخر مجلس برم ازش معذرت خواهی کنم. و بگم لباسم رو از کجا گرفتم🤪

میدونی من خیلی اخلاق بدی دارم چون نظر افراد برام خیییلی مهمه 

همش اون موقع فک میکردم که الان داره راجع به من چی فکر میکنه😖

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
من باشم معمولا جواب سربالا میدم دوبار جواب ندی با بحث و عوض کنی خودشون دیگه نمیپرسن اخه گاهی وقتا نم ...

الهه مثلا من ازت الان میپرسم که چقددددر لباست قشنگه چند؟ از کجا؟

یا چجوووری اینقدر لاغر.شدی 

و همیییینطورب سوال پشت سوال 

بخوای بحث رو عوض کنی چی میگی؟ 

یا بخوای تهاجمی 👊برخورد کنی؟ 

و یا بخوای  بی محلی کنی چه کار میکنی؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من طعم روغن زرد گاو و دوست دارم . برای صبحانه روی نون میمالیم میخوریم . با عسل یا پنیر یا ماست کیسه ...

ایول عزیییزم مقوی خور کی بودی تو😎😍

من عاشق اینجور افرادم که به خودشون اهمیت میدن و سالم خوری میکنن

به خطر همین خودم هم از همین الان شروع کردم تا یکی از این افراد بشم، 👌

@نازلی_سخن_نگفت‍ گزارش شیردهی 

۷۴ روز مانده تا پیایان چالش ۸۶ روزه ۲۱ تیر 

صبحانه دیر پاشدم نخوردم 

ناهار برنج و خورشت مرغ ۲۵۹

شام نان و تخم مرغ نیمرو ۳۲۸

میان وعده آب هندوانه .خرما .شکلات تلخ .خیار .گیلاس .زردالو ۴۱۵

کالری مجاز ۱۲۴۰

کالری مصرفی ۱۰۰۲

کمتر بستم چون دیروز کالریم خیلی زیاد شد 

ورزشم نتونستم انجام‌بدم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
یه سوال داشتم ازتون.چالش سرکه سیب چجوریه؟کی باید بخوریم؟بعد از هرچند کیلو کاهش دوباره باید کالری رژی ...

اول صبح قبل از صبحونه یک قاشق سرکه سیب رو توی ی لیوان اب قاطی نیکنی و ناشتا میخوری. اگه معدتو اذیت کرد  بعداز غذا بخور.

بعداز 5کیلو کاهش باید کالری دوباره حساب شه. درواقع باهر 5کیلو کاهش 100تا از مجاز کم میشه

وای ببخشید 🙈🙈🙈🙈 قول میدم فردا ورزش کنم انشالله یه هفته است خیلی بی همت شدم عزیزم من بچه شیر میدم ...

چون شیرمیدی نباید فست باشی ولی بخاطر خرابکاری امروزت فردا حتتتتما زیر 1000ببند کالریتو. فوق اخرش تا900ببتد دیگه. ک حداقل ی مقدارش جبران شه بخاطر یکشنبه.

بیشتر بیا تاپیک. نذار سرد بشی. مشارکت کن. با بچه ها حرف بزن.پست هاشون رو بخون.

ب هدفت فک کن.

تگ نشدم گلم. سعی کن ریپ کنی اگه نشد

باشه عزیزم مرسی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
یکوچولو کربو زیاد بود. قندو کلا از زندگیت حذف کن فایده نداره که🙃

سلام شیرین جانم 

گزارش:کالری مجاز:۱۴۳۵کالری مصرفی:۱۳۸۲

صبحانه:چای+خرمادوعدد+دوکف دست نان سنگک+نیمرو کالری:۲۷۸.۸

میان وعده:موز+زردالو

ناهار:۵قاشق برنج کته+۵قاشق قورمه سبزی+دوغ کالری:۳۷۳

عصرانه:هندوانه+  چای+کشمش

شام:دوکف دست نان لواش+سینه مرغ+۶تاخلال سیب زمینی کالری:۴۸۳

ورزش:یک ربع حلقه +رقص +امروزکلابیرون بودیم روزتعطیلی پیاده روی خیلی داشتم 

چون شیرمیدی نباید فست باشی ولی بخاطر خرابکاری امروزت فردا حتتتتما زیر 1000ببند کالریتو. فوق اخرش تا9 ...

چشم عزیزم من آخر شبا خیلی میام تاپیک ولی دوست زیاد ندارم😢راستی سرگروه جونم من اسید معده ام خیلی زیاده سه سال مداوم ناشتا قرص مصرف میکنم احتمال میدم سرکه سیب بدترم کنه میشه نخورم ؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
شیرین جون دو روزه ورزش نمیکنم فک کنم یکشنبه زیاد کم نکنم😢

نه زیاد نمیشی. اما اگه حس میکنی کاذبه وزن نکن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام عزیزم ایشالا که حال همگی خوب و خوش باشه دعا کنید این بیماری مزخرف تموم بشه... من نزدیک دو هفت ...

عزیزم🥺😔 اتفاقا تو فکرت بودم 

چطوری بهتری؟؟

مراقب خودتون باشین

نی نی هم داری؟؟

انشالله زودی بهتر شی🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     سلام😘 ص. سیب وابلیمو و اب گرم ۲۰ کالری سیب گلاب بود ن. آش رشته ۱ ل ...

خیلی خوبه که زیر ۵۰۰ بستی آفرین عالیه