2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم با یه شال ببند دوسه روز همینجوری بزن کم کم دردش کم میشه عادات میکنی

سلام الهه جون خوبی 

ممنون عزیزدلم باشه الان با شال امتحان میکنم  

من همیشه دعاگوی تو هستم که به زندگیم هدف داری و درست و سالم زندگی کردن و بهم یاد دادی 😍😍😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گزارش#   @pari95      چالش ۸۶ روزه  ۴/۱۷ سلام عزیزم  ناشتا اب ...

سلام گلم 

تازهذساعت 8 اگر گشنت شد یه چیزی در حد 100 تا بخور ک 700 ببندی اصلن اذیت نکنیا خودتا 

افرین فرزندم😍😘😘😘✋

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام بچه ها عصرتون بخیر خوشی یه سوال داشتم من چند روزه حلقه میزنم امروز نتونستم خیلی پهلوهام و کبود ...

شکم بند ببند کم بزن روغن زیتون ماساژ بده

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
چشم رقیب جان😎😂یکشنبه ها تگت میکنم😊

پس یکشنبه هامنم تگت میکنم  ایشالله هردو کاهشای بیشتر یک کیلو داشته باشیم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
گزارش# @pari95   77روزمانده تازیبایی فست اب گرم وابلیمو صبحانه.الو۳۶کالری ناهار.دل و ...

عالیه خوشگل خانوم 🌹💕💕💕💕💕👌👌👌👌

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
🛑🛑🛑🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها والا بخدا چند بار گفتم نباید وابسته سرگروه باشید باز ...

سلام من گفتم  😔

من هنوز استپم جریت نمیکنم کالریمو زیاد کنم روزی ۱۲۰۰ تا ۱۰۰۰ تا میخورم و همچنان ثابتم دیگه توان ندارم کمترش کنم ک کاهش داشته باشم شوک روم تاثیر نداشت فعالیتم ی پیاده روی ۳۰ دقیقه ای ۴۰ دقیقه ای تو خونس چون دیسک عمل کردم  گفتی برام یکی دیگع شوک میدی اگه کم نشم میشه بدید  😔

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
اره طب سنتی که فقط میگه روغن حیوانی  ولی یوقت براشون بد نباشه😳 برای کسایی که سنشون بالاست فق ...

حیوانی منظورت روغنی که از کره حیوانی میگیرن یا روغن دنبه 

حیوانی منظورت روغنی که از کره حیوانی میگیرن یا روغن دنبه 

دنبه 

گاوی وگوسفند مخلوط 

ولی با احتیاط مصرف کنن تا جایی که میدونی برای کسانی که سنشون بالاس خطرناکه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
آخه میدونی از نظر من حق نداره که ناراحت باشه چون خودشم میدونه که رعایت نمیکنه. اگه تا الان به حرفام ...

گلم هرکی رژیم میگیره برای خودشه نه برای کسی دیگه.

ما سرگروه ها فقط وظیفمون اینه ایراداشون رو گوشزد کنیم. حالا هر کدوممون به یه لحنی میگیم.

حالا هرکی مختاره خودش گوش بده و رعایت کنه یا نکنه.

چون لاغر بشن هیچی ب ماها نمیدن. چاقترم بشن😄 چیزی از ما نمیگیرن.

خودتو ناراحت نکن عشششقم.

عزیزم من هرکی میبینم بچه شیر میده چرا چاقه پس😣

خیلی میخوریم چون هی شیرمون کم هی میخوریم شیر زیاد شه کسایی که شیرشون چرب وزیاد خودشون لاغر میشن بچه تپل مپل من شیرم کم بود آبکی اصرار داشتم شیر خودم بدم هی میخوردم به زور شیرم زیاد شه ولی عقلم نمی رسید شیر خشک کمکی بدم  

الهی قربونت برم من پریجون. نمیرم عزیزم بیا منتظرتم😘😘😘😘

خدا نکنه خوشکلم...خوشحالم که موندی عزیزم قوانین از اول مشخص بود هرکی مشکل داره میتونه نمونه توهم ناراحت نباش گلم😘

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
دنبه  گاوی وگوسفند مخلوط  ولی با احتیاط مصرف کنن تا جایی که میدونی برای کسانی که سنشون ب ...

پیر نیستنا خیلی 57سالش برا اون نمیگم که برا مصرف خودمون میگم من کره محلی وروغن خشک که از همون کره گرفته میشه رو دوست دارم ولی دنبه نه تو چجوری روغن دنبه رو میگیری مثلا برنج اینا باهاش درست میکنی تو چی میریزی

🛑🛑🛑🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها والا بخدا چند بار گفتم نباید وابسته سرگروه باشید باز ...

حرفات واقعا درسته😘مرسی از تو و سرگروه های عزیز

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !