2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
والا من با چیز خاصی صورتمو نمیشورم یه صابون گلیسیرین دارم باهمون صورتمو میشورم اگه نباشه دستمال مرطو ...

ممنون عزیزم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم خوب کردی بمیرم براش دستتو بذاری زیر سینه اش بااون دستت بزنی پشتش عق میزنه خوب میشه صدق ...

خدا نکنه عزیزمی

اینقدر محکم میزدم پشتش دستامم میلرزید یعنی دور از جونش جلو چشمم داشت 😭😭😭😭....... 

خوب گفتی الان صدقه میزارم

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
نگه دیروز فست بوده که ۵۰۰ تا خوری عزیزم 😱😳😳😳 فستا رو تو روز خودش باید بگیری وگرنه اخطار داره.

نه عزیزم من دیروز پریود بودم و فقط دراز کشیده بودم..کلا اولین روز همین میشم...دیروزم اصلا حال نداشتم ناهار چیزی درست کنم برا همین نخوردم

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    
سلام مهدیه جون هیچی نشده چند روز نبودم هیچ کس حالمو نپرسید😢😢😢

عزیزممم

بخدا من اینقدر اعلاناتم ترکیده هر وقت میام ۵۰ تا بیشتر پیام دارم

بعدم محیا تازگیا گودی شده😐😐😐حساس شده به گوشی برداشتن من اونم میخواد بکش بکش میشه🤐🤐🤐

برای همین تا میخوابه برمیدارم 

یا حسابی گرم بازی باشه

هنوزم وقت نکردم لیست وزن بذارم

وگرنه غیر ممکنه دوستای گلی مثل تو رو فراموش کنم فقط وقت نمیکنم❤

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام خانوما یه سوال فنی از مامانایی که بچه کوچیک دارن  نیم ساعت پیش به بچم هندونه کوچیک کوچیک ...

وااااااای چقدر ترسناک الی من بودم میمردم😭😭😭

اول اینکه قطعاتشو کوچیکتر کن ک تو گلوش نپره اگه هم گیر کرد 

برش گردون بزن پشتش تا از گلوش بپره

سلام عزیزم مرسی زیاد خوب نیستم 3 روز نفخ دارم، امروز درد پریودی اضافه شده دارم میمیرم از درد نازگل ...

یکم زیره دم کن بخور بخور نفخ را برطرف میکنه واسه پریودم من همیشه میخورم بادارچین زنجبیل دم میکنم بانبات میخورم 👍

خداراشکر که خوبه 😍😍

موفق باشی عزیزم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عزیزممم بخدا من اینقدر اعلاناتم ترکیده هر وقت میام ۵۰ تا بیشتر پیام دارم بعدم محیا تازگیا گودی شده ...

فدات بشم

ای جانم دیگه حسابی محیا شیطون شده خدا حفظش کنه

الان هستین عکس لباس مجلسیمو بزارم😍😍

هفته قبل پری بودی. هفته قبلش هم گفتی 76،400 ک وزن شروعت هست. برای شروع رژیم هفته ای 100گرم فاجعه ...

مامان الیسا جون . خودمم رفتم تو فکر . بدون لباس کشیدم حودمو ۷۵.۹۰۰ بودم والا . ببین اگه میخوای تا چیزی نخوردم عکس بدم ها؟

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
خدا نکنه عزیزمی اینقدر محکم میزدم پشتش دستامم میلرزید یعنی دور از جونش جلو چشمم داشت 😭😭😭😭...... ...

میدونم حق داری منم زودتر خودمو میبازم😭😭😭😭

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
وااااااای چقدر ترسناک الی من بودم میمردم😭😭😭 اول اینکه قطعاتشو کوچیکتر کن ک تو گلوش نپره اگه هم گ ...

سپیده بخدا خیلی ترسناکه فکر کنم تو همون لحظه ۱۰سال از عمرم کم شد حاضر بودم جون بدم اراد نفس بکشه 

خدا خیلی رحم کرد بهم خیلی خیلی 

کوچولو کوچولو کرده بودم نمیدونم چی شد 

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍