2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
عالیییییی# ❤❤👌👌👌

عزیزم برای چالش جدید که سرکه سیب هست من هم سردیم میشه هم فشارم میفته هم معدم مشکل داره،میتونم با زردچوبه،زنجبیل و عسل قاطی کنم و بخورم؟ شاید کم تر بدنم به هم بریزه،تاثیر داره؟

نکته بعدی گلم من با این که مصرف سبزیجاتم بالا هست و روزی چند واحد میوه هم میخورم ولی تو این هفته 2 بار شکمم کار نکرده.بدن من خیلی بد زود به یه چیز عادت میکنه.انجیر هم فایده نداره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم برای چالش جدید که سرکه سیب هست من هم سردیم میشه هم فشارم میفته هم معدم مشکل داره،میتونم با زرد ...

نمیدونم گلم بشه قاطی کرد من خودم بخاطر دندون و لثه هام نمیتونم مصرف کنم 

گلم حتما طبعت سرده خاکشیر و امتحان کردی؟

شوهر منم مولویه کارش😭😭

واي واسه منم مولويه

خيلي استرس دارم يعني اونجا همه جور ادم هست

شوهرمو هركار ميكنم ماسك نميزنه ميگه همسايه ها هيچكس كرونا نداره ميگم مگه ناقل باشن تو ميفهمي اخه

ميگه هيچكككس رعايت نميكنه تو بازار😭😭😭

💔🌈

چالش سرکه از شنبه ست باشه گلم😬

باشه عزیزم   

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

سلام یه صورت شوی خوب معرفی کنید بعد آرایش صورت بشوریم 

@مهدیه24  

@بامدادخمار  

هرکس میدونه بهم بگه میخوام بخرم نمیدونم چی بخرم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
عشقم قليه ماهيو قليه ميگو خيلي خوشمزست؟ اخه من عاشقه ماهيو ميگوام حس ميكنم خوشم بياد ولي بلد نيستم ...

قلیه عشق استتتتتتتتتتتتت💖💖💖

خوزستانیم عزیزم

عالیه خوشمزهٔ خوشمزس😋😋

به حکمتش دل بسپار 🌿
شوهرم بازار بزرگ صنف اجيله  بازار بزرگم كه ميدوني چقدر شلوغه همه جور ادم هست😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

عزیزمممم استرس و ترس بدتره که فقط میتونین رعایت کنین همین انشالله بلا به دور☺️

از گرونا مرده بیماری زمینه ای نداشته چندساله بوده؟ 

من استرس بچه را بیشتر دارم😪😪

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
اره گلم این مدل ایستادنش هس اینم نشسته دقت کن که چوپ روی گردن قرار نگ ...

ممنون گلم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟