2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288670 بازدید | 36895 پست
مسگری یه وسیله ورزشیه که روش می ایستی و دستگیره هاشو میگیری و با س..ن رو میچرخونی  اما دیانا ا ...

اره اینی ک تو میگی  بهش میگن مسگری.

توی پارکها هم هست. برای چرخش کمر و پهلوییه.

چرخونک هم میگن. منتها چرخونک دسته نداره خودت باید به دیوار یا اپن اشپزخونه دست بگیری و بجرخی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما جواب میگیری عزیزم. فط باید صبور باشی.. من خودم با همین حرکت چوب کمرباریک شدم😄.

صاحبش اومد 😁😁😁سهیلا جان چجوری بدونم چرخش چوب چیه،همون که چوبو پشتت میزاری  سرت ثابت به چپ و راست میچرخی؟؟؟؟

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
اره اینی ک تو میگی  بهش میگن مسگری. توی پارکها هم هست. برای چرخش کمر و پهلوییه. چرخونک هم میگ ...

سرگروه عزیزم من سایزم جمع و جور شده خداروشکر منو ببین😍😍😍🎉🎉 

دهم بوده🙆

اگه پریت تا فردا نیومد دیگه  وزن کن، چون معلوم نی کی بیاد..😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره اینی ک تو میگی  بهش میگن مسگری. توی پارکها هم هست. برای چرخش کمر و پهلوییه. چرخونک هم میگ ...

کجاااا رفتی په😭😭😭

من عکس گذاشتم ببینی سرگروه جان😕🌷🌷

سرگروه عزیزم من سایزم جمع و جور شده خداروشکر منو ببین😍😍😍🎉🎉 

من چشام ضعیفهه.. یا عکسههه خیره هس🤪🤪🤪

به به چه هیکل قشنگی..👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸