2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم دیشب در حد المپیک درد کلیه داشتم نشد گزارش بدم از صبح هم بیرون بودم هنوز خونه نرفتم گزار ...

عزیز دلمممم منم دقیییییقااااا همین روزا رو گزروندمممممم..قشنگ با تمام وجودم درکت میکنم..منم جاری بزرگ و کوچیکم باردار شدن و همه با ترحم و دلسوزی نگام میکردن..همه چیرو بسپر دست خدااا...انشاالله ب زودی زووددد دامنت سبز شه و خدا ی نی نی سااالم و صالح نصیبت کنه🤗🤗🤗❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
@pari95     سلام من هفته قبل ورن نکردم الانم ششمین روز پری هستم فردا وزن کنم؟؟

سلام گلم بله وزن کن 

خونریزیت خیلی نیست؟؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام سپیده جون😍 گزارش#   ۸۰و خورده ای مونده به چالش اقا روزشا یادم نیست صبحانه:سه کف دست ...

وحشیااا😳😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣😆😆😆😆😆

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
فدات عزیزم 

سلام خوبی گلم من واقعا نمیرسم ماشالا مشکلات از در دیوار مشکلات می باره 

هشتاد دو روز تا حالش گزارش#  

کاری مصرفی هفتصد هشتاد 

ناهار یک سیخ جوجه یک کاسه ماست ..یک گوجه میان وعده هندوانه 

شام عدسی 

عزیزم من نمیدونم فردا میتونم وزن اعلام کنم یا ن جون من الان ده روز وقتم گزشته ازمایش دادم منفیه دیگ امروز باید برم امبول بزنم بری بشم 

گلم شما حالش ورزشی برای ما نمی زاری؟

من گروه قرمز هستم وزن الانم ۹۷ هدفم ۶۷?.🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤من‌نمیخام حمال کیسه  های سیمان باشم
مهدیه عزیزممم چطوری😍😍 دلم برات تنگ شده 🤩 محیا گلی خوبه🤗

سلام مرضیه جون مهربون🥰🥰

ممنون عزیزم خوبیم خداروشکر

تو‌خوبی بچه هات خوبن؟

رژیمو چیکار میکنی ادامه میدی ؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اگه میخوای حرفه ای بپزی همین قدر که گفتم تخم مرغ بزن بعدش هم کوکو رو نازک ننداز یک سانت قطرش باشه&nb ...

عزیزم چند کیلو سبزی پاک نکرده حدود نیم کیلو خورد شده میده میدونی من خیلی وقته هوس کردم بخرم

ظهرا پلو نخور و كم كالريت رو ببند  ك شب ميري پلو ميخوري كالريت نزنه بالا  ي كفگيرم بيشتر ...

نمی تونم زیاد بخورم همیشه ۳۰۰ تا کمه کالری مصرفیم ۴ قاشق خوردم البته من با چنگال میوه خوری غذا می خورم که هم کم بخورم هم آروم اروم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
من به مادر شوهرم گفتم معدم یه خرده حساس شده ، شبا نباید سنگین بخورم وگرنه خیلی اذیت میشم😁 اونم بی خ ...

آخه شوهرم هر کاری تو خونه بکنم می‌ره می که می دونن رژیمم ،هر بار میرم می که حالا یه امشبو بخور از فردا نخور

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
مگ هرکی کمابره بچه دارنمیشه؟

نه بابا ،مامانش مشکل داشت اینم به زور دوا و دکتر و نذر باردار شده بود

اگه خیلییی واقعا مجبوری حتما سالادی ماستی چیزیم هست دیگه سعی کن اونارو بیشتر بخوری برنج در حد ۴ق دیگ ...

کم خوردم ۷۰-۸۰ درصد بشقاب رو با سالاد پر کردم ۴ق غ خوری برنج کشیدم

کم خوردم ۷۰-۸۰ درصد بشقاب رو با سالاد پر کردم ۴ق غ خوری برنج کشیدم

👌🏻👌🏻👌🏻افرین خیلی خوبه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
کالری کم اوردی؟؟؟😂😂😂😂 حساب کنی بهتره ولیی اگه خیلیی زیاد نخوری ازش، نه حساب نکن😉

معده م داره جیغ میزنه😵

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰