2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست

سلام خوشگلای مانکن من

میگمااا من حالم بده اصلا بدنم انگاردیگه نمیکشه. نظرتون چیه یه ماه اینا تثبیت باشم. یا کلا برم تثبیت؟

@بامدادخمار  

@سمیه1396  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سرشون شلوغه فعلا😥😥 شکوهم تازگی پدرشوهرش فوت کرد 😢

ای وای 😔😔😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماه اول ۷۰۰ میتونی باشی

آخیش 😂😍

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
نههههه بخدا من تو رژیم بخورم عذاب وجدان میگیرم😣😥😥اخه من دوس ندارم طرف شوهرم بدونن رژیمم😆اگرم بگم ...

خخخ ، قربون نظر دادن مردا بشم😭 اینو نگی ها 😂 

همون مشکل معده بهتره اگه میخوای تظاهر به مریضی کنی ، معده رو هم که تقریبا همه مشکل دارن دیگه . یکی از دوستام میگفت شب سنگین بخورم ترش میکنم ، قبل از هشت و نه هم باید غذا میخورد تا آخر شب سبک بخوابه . 

خخخ ، قربون نظر دادن مردا بشم😭 اینو نگی ها 😂  همون مشکل معده بهتره اگه میخوای تظاهر به مریضی ...

خب شبو میتونم حل کنم.ولی صبونه و نهارو و میوه و تنقلات و......اونارو چیکار کنم😆

خدایا شکرت 🌸
 باشه حتما فقط روزای شنبه و سه شنبه حتما باید۵۰۰ کالری بخوریم؟بیشتر نمیشه؟

تا ۷۰۰ میشه عزیزم اگه سختته تا ۷۰۰ ببند

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

[QUOTE=144266371]خب شبو میتونم حل کنم.ولی صبونه و نهارو و میوه و تنقلات و......اونارو چیکار کنم😆[/QUOTE

خب معده درد که صبح و شب نداره ، معده ای که حساس باشه تو تمام وعده ها حساسه ، اینا رو با تمسخر به مادر شوهرت بگو😏😝😂

خیلی خوبه اندامت منم میخام خبب.اسکات باعث شد بزرگتر بشع و سایزش تغییر کنه؟یا فقط خوش فرمش کرد

خوش فرمش کرد،اسکات باعث میشه باس..ن چربی بخودش نگیره و عضلانی و سفت بشه ،سلولیت هم نمیشه

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
گزارش#   سلام گلم ص:43گرم نان سنگک+17گرم پنیر+50گرم سبزی=174کالری ن:150گرم بلغورگندم=124کال ...

سلام عزیزم 

اوف چقدر ورزش ماشاالله 🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️ عالیه عزیزم همین جور ادامه بده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣