2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست

نکته درباره چالش چوب 

@ستاره_دنباله_دار11  

@mariyams  

@mamia_h

@honamik29192  

@shimahamed  

@آیلین_خانوم  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

نکته در مورد چالش چوب 

@glorius‍ 

@aramesh18‍ 

@بانو7266‍ 

@ramtinrojhin‍ 

@نیشابور‍ 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نکته درمورد چالش چوب 

@الههههی  

@dokhtare_royaha2  

@zizigoli  

#گزارش ‍  سلام عزیزم شبت بخیر  صبحانه دیر بیدار شدم نخوردم🙄🙄 ناهار=نان سبوس دار+کشک+کد ...

اخطار میگیرین گلم. نباید از ۱۲ به بعد گزارش بدین

گزارش# @شیرین_آردا     صبحانه: کیک شکلاتی و چای و شکر و بسکویت 224 کالری نهار: برنج ...

من هرچی بگم گوش نمیکنی نه؟ همین دیروز گفتم شکر نخور کالریتو پرکن😔

اخطار میگیرین بخاطر رعایت نکردن ساعت گزارش

من خالم اینا اومدن خونمون دو روزه دارم میسابم🤣اخه یکی از خاله هام خیلیییییییییی حساسسسه تازه بعد ای ...

😂😂😂😂😂😂😂 نه این مهمونی که امروز میاد خونه من اولین بارشه کادو هم تپل گرفته بخاطر همون سنگ تموم میذارم🤪

خیلی عالی بود. افررررررین. پیشرفت داری میکنی ها. هر روز بهتر از دیروز. باریکلااااا👏👏👏👏. نذرت ...

مررررسی قریونت بشم. بمب انگیزه🤩

ممنون گلم سلامت باشی🥰❤❤🌹

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

@sepiiiiiideh  گزارش#  

۸۱# روزززمانده تاهدف

ناشتا.سیروعسل

صبحانه نون محليـــــی

میان و.میــــــــــوه

ناهار.خوراک دل ووجگروسنگدان مرغ

میان وـ کشک ورطب.پستــه وکنجــد

شام سالادپنیــــر

مجازومصرفی۱۴۲۰

چالش چوب.حلقه. پیاده روی وطناب وپروانه

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
سلاااااامممم عشقااام 💙💙😍😍🤗🤗 سلاااااامممم مانکن هااام 💙💙🤗🤗🤗 من ب دلایلی نمیتونم دیگه سرگ ...

سلام عزیزم خسته نباشید بابت راهنماییات ممنون❤❤❤❤من نی نی سایتم مشکل داشت الان درست شد

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 

سلام عزیزم.من از  پریروز نی نی سایتم مشکل داشت.الان درست شد !!

نمیدونم مشکلش چی بود.ولی رژیممو کامل رعایت کردم.از امروز گزارش میزارم.

راسی امروز رژیمه شوکم تموم شد و وزن کردم😋

از ۷۸ شدم ۷۵/۳۰۰ ❤❤❤❤

@zizigoli‍ 

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
عزیزانم چندتا مطلب بگم.قدیمی هارو تگ نکردم چون میدونن. اول اینکه قرص مولتی ویتامین حتما بخورین.ر ...

چشششم ممنون از راهنمایی های خالصانه و صادقانه ات  

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃