2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست
من اشتباه میرفتم کمر درد و گردن درد بدی گرفتم اما دوباره میخوام شروع کنم این بار درست انجام میدم

هر دفعه یه جاییی مشکل خوردی، حتما بپرس ازم گلم🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دیدما تو همیشه صبحا گزارش میدی امروز دیر کردی. خوش بگذره. منم فردا مهمون دارم خیلی خسته ام از صبح هم ...

خسته نباشی عزیز دلم خوشبگذره.اتفاقا صب تا ظهر خیلی تلاش کردم بیام سایت گزارش بدم ولی سایت باز نمیشد اصلا

خدایا شکرت 🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منکه عکس زیاد گذاشتم. و از انجایی که عکسام تن بی سره برنمیدارم عکسامو😂😂😂. وقیح دستش بازه. ال ...

😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دیدما تو همیشه صبحا گزارش میدی امروز دیر کردی. خوش بگذره. منم فردا مهمون دارم خیلی خسته ام از صبح هم ...

من خالم اینا اومدن خونمون دو روزه دارم میسابم🤣اخه یکی از خاله هام خیلیییییییییی حساسسسه تازه بعد این همه جون کندن خالم گفت قاشقات چرا لک داره😣😐😑

خدایا شکرت 🌸
@سمیه1396     گزارش#   12.تیر صبحانه:82گ سنگک+5گ پنیر خامه ای+23گ حلواشکری+88گ ...

شب، برنج اونم‌چرب،، دیگه ته دیگ چراا😩

کالری مصرفیوووو🥴🥴🥴

ان شاالله که موهات پر بشه و یه گیسوو کمند بشی🤩 نتیجه اش را گرفتی، خبر بده😊

شب، برنج اونم‌چرب،، دیگه ته دیگ چراا😩 کالری مصرفیوووو🥴🥴🥴 ان شاالله که موهات پر بشه ...

سميه الان رفتم فيلم چرخ با چوب يا مسگري رو تو اپارات ديدم 

من منگول اشتباه ميرفتم🤯🤯

بچه ها حتما فيلمش رو ببينيد بعد بريد

من از همون هفته اول سی و پنج تاییش کردم. چون خدایی حرکت راحتی بود. این آخریا هم دیگه نمی شمردم هر سم ...

نازلی جوون عااالیههعع دوستمممم😍😍😍👏👏👏

چ کمر باریک شدیییی🤗🤗💪💪💪💪😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خوب قسمت دوم رو گفتي ك ميدونم اي كيو يا اول از راست شروع ميكني يا از چپ ديگه!🤨

😂😂😂😂😂😂 

حاجییی نگرفتییی 

میگم ۲ راههه:

یا اینکه پشت سر هم یه ضرب چپ و راست برییی مثلا ۱ دقیقه ، 

یا

اینکه اول راست را مثلا ۳۰ تا برووو بعدش  چپ را ۳۰ تا برو..

ولی بیشتر کلیپ های اموزشی یا تو باشگاه که بودم، مورد اولی بود..

@pari95 گزارش#  

صبحانه:نان +شیره ارده ۱۹۲

ناهار عدسی دوملاقه +نان+دوغ و ترشی ۶۴۰کالری

میان وعده ص و عصر:انجیر گیلاس هلو انگور ۲۸۰کالری

شام دوتا گاز ساندویچ بندری🙈🙈آش دوغ ۵۳۴کالری

کالری‌مجاز ۱۶۰۰

مصرفی ۱۶۴۵

ورزش ۴۰دیقه رقص ۱۰دیقه چالش شکم

چالش حذف قند انجام شد

۱۰لیوان اب خوردم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سميه الان رفتم فيلم چرخ با چوب يا مسگري رو تو اپارات ديدم  من منگول اشتباه ميرفتم🤯🤯 بچه ها ...

چه جورییی میرفتی  مگه؟؟؟؟