2777
2789
عنوان

دورهمی،مامانای دی وبهمن99

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 153 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میدونم دخترت چند سالشه؟من برای دخترم وسایل کاردستی میچینم جلوش دو سه ساعت مشغول میشه خودم استراح ...

سر دختر اولم دکتر گفته بود باید مراعات کنی،خونه مامانم بودم یکسره در حال استراحت بودم ولی متاسفانه ۳ سالی میشه مامانم بنده خدا سکته کرده یکجا نشین شده و منم بی کس

سر دختر اولم دکتر گفته بود باید مراعات کنی،خونه مامانم بودم یکسره در حال استراحت بودم ولی متاسفانه ۳ ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم انشاا... مادرتون بهبود پیدا کنه تو کارها از دخترت کمک بگیر انشاا... این دورانو به سلامت بگذرونی

ماشاا... خانومیه برای خودش وقتی دومی بدنیا بیاد کلی کمکت میشه😍

آره همین الانم بیشتر کارای خونمون با اونه شده عصای دستم.

عاشق بچست ،یکی از دلایل آوردن بچه دوم به خاطر اون بود الانم همش میگه باورم نمیشه یکی از آرزوهام داره برآورده میشه😍

احساس میکنم پسره ولی ته دلم دوست دارم دختر باشه هر کی میبینتم میگه پسر بارداری

چه جالب ولی من دوست دارم پسر باشه چون دلم میخواد از هر کدومش داشته باشم.

تا چند روز پیشم همش پسر صداش میکردیم تو خونه یهویی گفتم نکنه دختر بشه بخوره تو ذوقمون دیگه فعلا یا میگیم دخترمون یا میگیم معلوم نیست

خیلی ناراحت شدم عزیزم انشاا... مادرتون بهبود پیدا کنه تو کارها از دخترت کمک بگیر انشاا... این دورانو ...

ممنون عزیزم انشاءلله خدا به حق پنج تن همه ی مریضهارو شفا بده و محافظ همه مامانای باردارم باشه

چه جالب ولی من دوست دارم پسر باشه چون دلم میخواد از هر کدومش داشته باشم. تا چند روز پیشم همش پسر صد ...

دخترم خیلی دوست داره خواهر داشته باشه خودمم حس میکنم با دختر بهتر رابطه برقرار میکنم انشاا... شما هم همونی که میخوای باشه😍

بچه ها من یکم کمر در دارم،طبیعیه؟

عزیزم در خواست دوستی بهم دادید؟

متاسفانه من هنوز به قلق اینجا دستم نیست خیلی وارد نیستم یه صفحه ای اومد بالا من فک کردم دستم خورد بستمش بعد بستن دیدم انگاری نوشته بود درخواست دوستی🙈