2777
2789
عنوان

دورهمی،مامانای دی وبهمن99

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 153 پست
ای جونم،خداحفظش کنه کیف میکنم این عکسارو.میبینم من فقطیه سونو دارم که توش یه نقطه معلومه   &n ...

ای جونم دو هفته دیگه تو هم از این عکس خوشگلا میذاری سونوی شش هفتمو که دادم عکس یه گردالوی سیاهو بهم نشون دادن گفتن این بچته😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اندازه سرویکستون چنده؟ من از صبح تا حالا زیر شکممو رون پام درد میکنه دقیقا حالتای قبل پریودی ...

من تازه نه هفته ام

ازهیچیم خبرندارم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
ای جونم دو هفته دیگه تو هم از این عکس خوشگلا میذاری سونوی شش هفتمو که دادم عکس یه گردالوی سیاهو بهم ...

ای جیگرشو بخورم من

ان شاءالله

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
مگه سونو ان تی نرفتین؟

نه تازه هفته نه ام که تموم هم نشده

نمیدونم دکتر چیزی درموردش نگفت ولی تحرکتو کمتر کن سعی کن استراحت کنی

با یه بچه نمیشه استراحت و اینکه من دست تنهام کمک ندارم ،بیشتر کارامم دخترم انجام میده ولی کلاس بردنشو غذا درست کردنو این چیزا با منه

با یه بچه نمیشه استراحت و اینکه من دست تنهام کمک ندارم ،بیشتر کارامم دخترم انجام میده ولی کلاس بردنش ...

آره میدونم دخترت چند سالشه؟من برای دخترم وسایل کاردستی میچینم جلوش دو سه ساعت مشغول میشه خودم استراحت میکنم