2777
2789
عنوان

موی مصنوعی کلیپسی

307 بازدید | 7 پست

سلام دوستان .

من یه موی مصنوعی گرفتم که مثل همین کلیپس های خودمون هست ولی وقنی میزنم به سرم انگار سنگینه و موهامو میکشه ایا روش خاصی داره گذاشتنش ؟

اگه کسی استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه .

البته مدلش از این اکستنشنی هاکه اسمشون کلیپسی نیست از ایناست که مثل موی دم اسبی از پشت میزاریم 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سنگینه .ایا باید از سنجاق سر یا وسیله خاصی استفاده کرد ؟

منم میزدم سنگین بود و مزخرف

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
اره خیلی بده من ۱۰ سال پیش گرفتم هنوز نزدم

ای بابا صد تومنم خریدم یعنی روش خاصی نداره .فکر کردم من بلد نیستم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
نمیشه ببرم ارایشگاه یه کم کوتاهش کنه شاید بشه تحمل کرد رو سر ؟🤦‍♀️🤦‍♀️

هیچ فرقی نمیکنه کوتاهم کنی همینه.واسه من کلا دوشاخه مو بود کوتاه.ولی بازسنگین بود ورومخ

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢