2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول واسه ظهور اقاامام زمان دوم واسه همه مریضا سوم واسه همه ی منتظرا چهارم واسه همه گرفتاره پنجم واسه همه اونایی ک از رحمت خدا ناامید شدن

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

پستت 👍👍

@نی_نی_یار_2  لطفا منو لغو کاربری کن... ممنونم🌹

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

وووییی مرسی

التماس دعا

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

میشه واسه منم دعا کنین زندگیم بهم ریخته ❤

تاپیکای مفید منو تگ کنین ممنون 💋 من پای تمام آرزو هایم را امضا کرده ام رفیق 😍 من پای خواسته های بی حدِ دلم می ایستم و مردانه میجنگم برای ساختن خودی که آرزویش را دارم 💪 من ایمان دارم به قهرمان زندگی ام که هر روز و هرروز او را در آیینه میبینم 👑✌  سالها بعد زمانی که خودساخته شدم همین روزهارا به یاد می آورم که دخترِ بازیگوشِ درونم ، پایِ چه قراردادِ دِلی را امضا زده است ...🐰💕

خدایا ب حق برزگی و کرمت ب حق شرف و ابروی پیغمبرت 

امروز هرکی هرچی میخواد ارزوشو براورده کنی

خدایا ت ب مهدی زهرا کرونا بره و مردم زندگیشون بهتربشه

خدایا ای خدای خوبم دعای من بنده گنه کارتو بپذیر اگ واسه خودم دعاهامو براورده نمیکنی واسه هم نوعام و بپذیر

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

دوستان نی نی یارا رو صدا بزنین من لغو کاربری کنه... براتون صلوات میفرستم 🌹

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام