2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با اینکه مستاجرم زیاد ارزوی پول ندارم....بیشتر دلم میخواد مهاجرت کنم و شغل خوبی داشته باشم اونجا نه پر درامد

ولی اگر فقط مادی نگاه کنیم یه خونه متوسط تو زعفرانیه یا شهرک غرب میخوام.... حدود 4 میلیاردحدود 90 متر... حتی قدیمی که نیاز باشه بازسازی کنم...فقط راحت باشه..... ولی خداروشکر اگر ندادم اصراری ندارم 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

خب مسلما هرچي داشته باشيم كمه😂

ولي خب در حد ي خونه و ي ماشين خوب داشته باشيم عالي ميشه خداروشكر😍

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

2میلیارد فقط از شر اجاره خلاص بشیم 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
خخخخ عزیزم😅😅😅😅 فانتزی منم هست کاش واقعی بشه 😣😣😣

نه من فانتزیم این نیس ک کسی بهم بگه شماره حساب بده

فانتزیم اینکه اینقدر پولدار بشم ک من ب بقیه بگم 😂

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

خداروشکر میکنم دیگ تو فکرم نیست چقد پول نیاز دارم چون یه درآمدی دارم ن تعطیلی داره ن شب داره ن روز کاراینترنتی خونگی دارم اگه کسی تمایل داشت توضیحات بیشتر میدم ب ایدی تلگرامم پی ام بدین najafiil 

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎