2777
2789

بپرس ببینم من میدونم حقوق خوندم

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
بپرس ببینم من میدونم حقوق خوندم

قاضی ازم خواسته برا اثبات اعتیاد شوهرم دوتا شاهد بیارم وقتی بیارم بعدش دیگه حکم طلاق میده؟واینکه شاهدا باید جلو شوهرم شهادت بدن؟

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاضی ازم خواسته برا اثبات اعتیاد شوهرم دوتا شاهد بیارم وقتی بیارم بعدش دیگه حکم طلاق میده؟واینکه شاه ...

اوووو باید مشاوره برین برای سازش و اینا مشاور امضا کنه که شما سازش نمیکنید ارجاع میدن دوباره به دادسرا 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
اوووو باید مشاوره برین برای سازش و اینا مشاور امضا کنه که شما سازش نمیکنید ارجاع میدن دوباره به دادس ...

خب عزیزم همه اینارو رفتم ک رسیدم ب قاضی

خب عزیزم همه اینارو رفتم ک رسیدم ب قاضی

پدر من رئیس دادگستریه پیشم نیس ازش بپرسم ولی میدونم خیلی دنگ‌و فنگ داره وبه احتمال زیاد فکر کنم حکمو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
قاضی ازم خواسته برا اثبات اعتیاد شوهرم دوتا شاهد بیارم وقتی بیارم بعدش دیگه حکم طلاق میده؟واینکه شاه ...

اگه دوتا شاهد عاقل بالغ ببری قبول میکنه ولی دیگه نمیدونم جلو شوهرت باید بگن یا نه خب ی وکیل بگیر کارت بدون استرس پیش میره

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
پدر من رئیس دادگستریه پیشم نیس ازش بپرسم ولی میدونم خیلی دنگ‌و فنگ داره وبه احتمال زیاد فکر کنم حکمو ...

توراخدا از پدرت بپرس من مشاورهامو رفتم نوشته نمیتونیم سازش کنیم شورام رفتم حالا ی حلسه پیش قاضی رفتم گفت شاهد بیار

توراخدا از پدرت بپرس من مشاورهامو رفتم نوشته نمیتونیم سازش کنیم شورام رفتم حالا ی حلسه پیش قاضی رفتم ...

میپرسم حتما میام میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.