2821
2789
برای وزن جنین اخه میخام سزارین کنم وزن بچه م نورماله ولی برای اینکه سزارینم صدرصد بشه باید وزن بچه م ...

اخه عزیزم الان که بیشتر دکترا سزارین قبول می کنن 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرت تا ۳۸ هفته بچه م ۴ کیلو میشه؟ وزنش ۲۸ هفته و ۳ روز ۱۲۵۰ بود 

دختر من ۲۸ هفته ۱۱۶۰بود ۳۹ هفته وزن ۳۲۵۰ دنیا اومد .

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
شما هفته ۲۴ تا ۲۶ سونو رفتی؟ وزنش اونموقع چقدر بود؟

نه تو این هفته ها نرفتم

هفته ۲۹ رفتم که ۱۲۶۰ بود

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بنظرت تا ۳۸ هفته بچه م ۴ کیلو میشه؟ وزنش ۲۸ هفته و ۳ روز ۱۲۵۰ بود 

عزیزم لیدی میل فوقش اگه خیلی خوبم کنارش غذاهایی که تو وزن گیری جنین تاثیر دارن بخوری نهایت ۳۰۰ یا ۴۰۰ گرم فرق کنه چه خبره ۴ اون وقت باید صبر کنی هفته ۴۰ یا ۴۱ که بازم بعیده 

اخه عزیزم الان که بیشتر دکترا سزارین قبول می کنن 

اینجا خیلی خیلی سختش کردن من دکتر ازاد رفتم بیمارستان خصوصی میگم هرچی هم هزینه ش باشه قبوله ولی دکترم گفت خیلی بهمون گیر میدن و سخت شده حداقل باید یه بهونه باشه امیدوار بودم بریچ باشه ولی بچه سفالیک هست 

عزیزم لیدی میل فوقش اگه خیلی خوبم کنارش غذاهایی که تو وزن گیری جنین تاثیر دارن بخوری نهایت ۳۰۰ یا ۴۰ ...

خوب دکترم گفت طبق این وزن به ۳/۳۰۰ اینا میرسه بصورت نورمال ولی میشه بیشترش کرد 

عزیزم لیدی میل فوقش اگه خیلی خوبم کنارش غذاهایی که تو وزن گیری جنین تاثیر دارن بخوری نهایت ۳۰۰ یا ۴۰ ...

یکی از دوستام ۳۶ هفته وزن بچه ش ۲ کیلو و ۳۰۰ گرم بود طبق توسعه ی دکتر تغذیه با استفاده از چهار مغز و کباب و آناناس بچه ش تو ۴ هفته شد ۴۹۰۰ اصلا دکترم باورش نمیشد 

خوب دکترم گفت طبق این وزن به ۳/۳۰۰ اینا میرسه بصورت نورمال ولی میشه بیشترش کرد 

من هفته ی ۳۰ بچم ۱و نیم بود لیدی میل خوردم ۳۸ هفته تقریبا ۳ و ۶۰۰ شد 

2825
2823
2791
2779
2792