2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلستر و نوشابه و کباب تاثیرش ببشتره . ادرس اردبیل داروخونه دکتر ذکاوتی

دلستر روزی دولیوان بعد غذا تلخشو میخورم  و بستنی هم با اب هویج سعی میکنم همیشه بخورم و بعدش به پهلو دراز میکشم کبابم خیلی میخورم 

اردبیل .خیابان امام خمینی یساول .تلفن ۰۴۵۳۳۳۳۳۹۹

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من سه تا داروخانه رفتم نبود تبریزم، واسه چی می خوای عزیزم دکترت نوشته وزن نی نی کمه؟

داروخونه های پایین شهر برو دارن

چون معمولا پایین شهر کسی پول لیدی میل نداره و میمونه روی دستشون

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
دلستر روزی دولیوان بعد غذا تلخشو میخورم  و بستنی هم با اب هویج سعی میکنم همیشه بخورم و بعدش به ...

چند هفته ای؟وزنش چنده؟

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
داروخونه های پایین شهر برو دارن چون معمولا پایین شهر کسی پول لیدی میل نداره و میمونه روی دستشون

اهان باشه عزیزم قیمتش چنده مگه ؟

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
اره گفتن توروما هست ثلی گفتم شاید لیدی میل بهتر باشه رو وزن جنینتون‌ اثری داشته؟ 

نه فرقی نداره

من کلا دو تا قوطی خوردم

عوارضی هم‌نداشته 

یبوستم رو هم درمان کرده

بله یکم وزن بچه ام‌کم بود بعد ۲ هفته رفتم‌سونو نیم کیلو زیاد شده بود خدا رو شکر 

البته چیزایه دیگه هم‌ میخورم

تو رو مام

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من سه تا داروخانه رفتم نبود تبریزم، واسه چی می خوای عزیزم دکترت نوشته وزن نی نی کمه؟

برای وزن جنین اخه میخام سزارین کنم وزن بچه م نورماله ولی برای اینکه سزارینم صدرصد بشه باید وزن بچه مو بالا ببرم  بهداشتم میگفت شکمت خیلی کوچیکه نسبت به سن بارداریت 

بنظرت تا ۳۸ هفته بچه م ۴ کیلو میشه؟ وزنش ۲۸ هفته و ۳ روز ۱۲۵۰ بود 

۴ کیلو؟ چه خبره

۴ کیلو اونایی هست که به هفته ۴۰ و بعدش میرسن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
2825
2823
2791
2779
2792