2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلظت خون

توآزمایشت نشون داد؟

من سربارداری اولم بایدمیخوردم چون غلظت خون داشتم

ولی سراین باراری دکترگفت نیازی نیس چون غلظت نداری

ولی ازاول بارداری تاحالا هرصبح پاهام گزگزمیشه وخواب میره

نگرانم

میگم نکنه بایدمصرف کنم

انوکسا میزنم دور نافی مشکل انعقاد خون گردش خون 

عزیزم ی سوال

آنوکسا و آسپرین رو با هم مصرف میکنی خونریزی یا لکه بینی نداشتی؟

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
عزیزم ی سوال آنوکسا و آسپرین رو با هم مصرف میکنی خونریزی یا لکه بینی نداشتی؟

اسپرین نه عزیزم تاحالا نداشتم

اتفاقا بخاطر هماتومم که رفع بشه و لک داشتم انوکسارو شروع کردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
توآزمایشت نشون داد؟ من سربارداری اولم بایدمیخوردم چون غلظت خون داشتم ولی سراین باراری دکترگفت نیاز ...

اره گلم

غلظت خون شدید داشتم

امپول انوکساپارین میزدم و قرص اسپرین هم میخوردم

چند هفته ای الان؟

همه زندگیم بچه هام❤
اسپرین نه عزیزم تاحالا نداشتم اتفاقا بخاطر هماتومم که رفع بشه و لک داشتم انوکسارو شروع کردم

من کلافه شدم دیگه. آسپرین رو قطع میکنم لکه بینی ندارم، به محض اینکه میخورم لک میبینم. ی لخته خون بزرگ هم دور جنینمه. ینی آنوکسا باعث میشه هماتوم برطرف بشه؟

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
من کلافه شدم دیگه. آسپرین رو قطع میکنم لکه بینی ندارم، به محض اینکه میخورم لک میبینم. ی لخته خون بزر ...

پزشک من گفت در اثر اینکه گردش خون هوب انجام نمیشه هماتومت داره بزرگ میشه

اورژانسی برام ازمایش ایمنی انعقادی داد انجام دادم

انوکسا مصرف کردم

شیاف سیکلوژست قرص دوفاستون هر‌دو روزی سه تا

استراحت مطلق مطلق مطلق

و امپول پروژسترون

تا۱۲ هفته برطرف شد خیلی هم بزرگ بود بیشتر از ۵۰٪ رحم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
پزشک من گفت در اثر اینکه گردش خون هوب انجام نمیشه هماتومت داره بزرگ میشه اورژانسی برام ازمایش ایمنی ...

دکتر مسخره من هیچ کدوم از اینارو بهم نگفته، هیچ کدومم تجویز نکرده. فقط آنوکسا میزنم و آسپرین میخورم روزی ی دونه هم شیاف

انشاءالله مسیر باقی مونده ی بارداریتو به سلامت طی کنی عزیزم