2777
2789
زنگ میزنم از منشیش میپرسم علائم خاصی نداری دیگه؟ من یکم سینه هام درد میکرد، که اونم دیگه نمیکنه &n ...

من آبجیم تو بارداریش اصلا علائم نداشت هیچی

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
نمیدونم گمون نکنم ته همون خونریزیه هست چون به مرور کمرنگ شد مثل آخرای پری تاقطع بشه به من گفته بو ...

نه بابا نگران نباش

دکترا از این چرت و پرتا زیاد میگن

استراحت کن، استرس هم نداشته باش

هییییچی نمیشه، نی نی به وقتش صحیح و سلامت میاد تو بغلت انشاالله

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمم بگیرنگیر داره دوسه روز خوب خوبم،یهو سرگیجه میگیرم یا تهوع یا بی حالی

من الان دو سه روزه ی جوری حالم خوبه که انگار نه انگار حامله ام   

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
من آبجیم تو بارداریش اصلا علائم نداشت هیچی

من چون پارسال ی دونه سقط داشتم خیلی نگرانم، همش دنبال علائمم  

کی میری برای غربالگری؟ من 24 تیر وقت دارم

من چون پارسال ی دونه سقط داشتم خیلی نگرانم، همش دنبال علائمم     کی میری برای غربالگری؟ م ...

چرا سقط شد؟

چندوقتش بود؟

علائمش چی بود موقع سقط؟

الان دیگه نگران نباش،خدا برات حفظ میکنه ان شاءالله

من هرصبح وشب سه بار براش دعای

اللهم اجعلنی فی درعک الحصینه التی تجعل فیها من ترید

رومیخونم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
چرا سقط شد؟ چندوقتش بود؟ علائمش چی بود موقع سقط؟ الان دیگه نگران نباش،خدا برات حفظ میکنه ان شاءال ...

قلبش از کار افتاده بود 9 هفته و 5 روز . تو ان تی فهمیدم

هیچ علائمی نداشتم، نه لکه بینی نه خونریزی نه درد ... 

انشاالله خدا نی نی تو رو هم برات حفظ کنه عزیزم، ممنون

قلبش از کار افتاده بود 9 هفته و 5 روز . تو ان تی فهمیدم هیچ علائمی نداشتم، نه لکه بینی نه خونریزی ن ...

منم خیلی میترسم خداخودش بهمون رحم کنه

خیلی دعام کن

منم خیلی میترسم خداخودش بهمون رحم کنه خیلی دعام کن

انشاءالله به سلامت طی میکنی این دورانو عزیزم، نگران نباش