2777
2789
عنوان

خانوما گل مشهدی

227 بازدید | 23 پست

سلام ب همگی صبحتون بخیر خانونا من فردا باید برم سونو غربالگری اول میخوام جای خوب برم دکترم گف حتما فردا برو دیرتر نرو ..نرگس افضلی بهم وقت نداد شما جای خوب دیگ سراغ دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر محمد رضا مرادی یعنی یه دکتر به تمام معنا ولی فک  نکنم واسه فردا بهت وقت بده خالا شایدم اورژانسی داد چرا اینقدر دیر حواست کجا بوده مطبشم خیابون چمران خواستی شمارشو میدم فقط نمیدونم وقت بده یا نه البته قبلا روزانه ده نفرو اورژانسی و لا به لای مریض قبول میکرد اونم باید از ساعت پنج صبح همون روز میرفتی اسم مینوشتی ولی الان نمیدونم دیگه

این نیز بگذرد  
دکتر محمد رضا مرادی یعنی یه دکتر به تمام معنا ولی فک  نکنم واسه فردا بهت وقت بده خالا شایدم اور ...

ممنون عزیزم من دیروز رفتم دکتر ینی خود دکتر بهم ووقت داد دیگ گف تو همین روز ک نوشتم سعی کن بری من نمیدونستم اینقد بد وقت میدن

ممنون عزیزم من دیروز رفتم دکتر ینی خود دکتر بهم ووقت داد دیگ گف تو همین روز ک نوشتم سعی کن بری من نم ...

اره عزیرم تجربه اول همینطوره منم نمیدونستم به همین عذاب دچار شدم دیگه پنج صبح رفتیم نوبت اورژانسی گرفتیم اخه نوبتش دو هفته ای بعد ولی برای دفعه های بعد خود منشی حساب میکرد چندم میشه نوبت میزاشت دیگه راحت شدم البته هزینه شم به نسبت بالاس ها ولی خوب چون خیالت راحته میارزه

این نیز بگذرد  
اقاست یا خانوم؟؟؟میخوام تمام تلاشمو بکنم برم پیش خانوم

اینم اقاست،عزیزم شما چون تجربه اولته سختت میاد وگرنه اصلا فرقی نداره همین دکتر مرادی اصلا نگای تو نمیکنه فقط اون بیلبیلکو رو شکمت تکون میده همه حواسش به مانیتوره درضمن علاوه بر منشی های بیرون دوتا منشی خانم هم داخل اتاق داره اصلا نگران نباش

این نیز بگذرد