سلام ب همگی صبحتون بخیر خانونا من فردا باید برم سونو غربالگری اول میخوام جای خوب برم دکترم گف حتما فردا برو دیرتر نرو ..نرگس افضلی بهم وقت نداد شما جای خوب دیگ سراغ دارین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اقاست یا خانوم؟؟؟میخوام تمام تلاشمو بکنم برم پیش خانوم
خانومی هاشما عطار و مرادی آقا هستن.دکتر سوسن ضابطی برو توی احمدآباد.شمارهش توی اینترنت بزن میاد.هم صبحه هم عصر.کارشم خوبه
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
سوسن ضابطی مطبش بسته بود من رفتم، شماره شونم جواب نمیدادن. شما اخیرا رفتی؟
من ماه رمضون رفتم.زن داداشن همین دوسه هفته پیش رفت.....تا اون موقع که باز بود.....از اون به بعدشم اطلاع ندارم عزیز
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....