2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✅شخصیت انسان، کتاب‌هاییست که می‌خواند، فیلم‌هاییست که تماشا می‌کند، آهنگ‌هاییست که گوش می‌دهد، افرادیست که وقتش را با آن‌ها می‌گذراند و گفتگوهاییست که در آنها شرکت می‌کند. غذای روح‌مان را عاقلانه انتخاب کنیم...

❤❤❤❤❤❤❤

✅✔️✔️افکار منفی در ذهن تمام ما در جریان هستند. شما نمی توانید جریان افکار را متوقف کنید. اما نکته این جاست که شما نباید با آوردن این افکار بر زبان، به آن ها زندگی ببخشید. ❌🌷💚

✔️✔️با دوستان خود تماس نگیرید تا به آن ها

بگویید که کارها درست پیش نمی روند. مخصوصا در شرایط سخت باید بسیار مراقب باشید، زیرا در این شرایط بسیار وسوسه انگیز است که ناامید شوید و با اطرافیان  تان در این رابطه صحبت کنید و بگویید که چقدر شرایط بد است، چقدر گزارش های پزشکی ناامید کننده است. ❌💐♥️

✔️✔️اگر شما به صورت مستمر درباره مشکلات خود صحبت کنید، به مشکلات قدرت بیشت تری می بخشید و حیات آن ها را طولانی تر می کنید.

باید نگرش خود را معکوس کنید. درباره مشکلات صحبت نکنید، بلکه در مورد وعده های الهی صحبت کنید.💚♥️

✅مشکلات

مشکلات و سختی های زندگی وجود دارند وگاها از چپ و راست به ما حمله می کنند وما می مانیم که چه باید بکنیم .

مهمترین مورد اینست که خیلی زود از حالت نا امیدی بیرون بیاییم  وخیلی خودمان را در بن بست نبینیم همیشه راهی وجود دارد و تنها زمانی که در نقطه ای از آرامش  قرار گرفتیم می توانیم راه چاره رو پیدا کنیم در نا امیدی در ترس در حسرت در غم و غصه هیچ راهی پیدا نمی کنیم آن زمان که به خودمان بیاییم و مشکلات را فقط مشکل ببینیم نه بسته شدن همه درها آنگاه الوهیت درون ما راه چاره را نمایان می کند

پس اگر در سختی هستی و هراسان کمی آرام شو کمی اعتماد کن کمی خودت را دریاب نفسی بکش و بگو از پس این مورد بر می آیم❤

✅همه ما ناامیدی، شکست،

درد و تلخی ها رو تجربه می کنیم.

درد بخشی از زندگیه.

بعضی هامون از دلش رشد می کنیم و بیرون میایم.

بعضی هامون هم تا مدت های طولانی و شاید هم تا همیشه، درگیرش می مونیم، حتی وقتی که تموم شده.

جول_اوستین

✅ما آدمها معمولا با غمگین بودن و افسرده شدن و غصه خوردن خیلی راحت تریم تا شاد و آرام بودن

چرا؟

اوشو میگه:

تموم اون حالتهای اول

سقوط محسوب میشن و سقوط همیشه آسونه و نیاز به صرف هیچ انرژی نیست!!

اما حالت دوم

از نوع صعوده

صعود همیشه سخت تره و نیاز داره که انرژی زیادی براش صرف کنی!✌❤

✅اولین  کسی را که باید بشناسم ، خودم هستم( خودآگاهی)

اولین کسی که باید به وی راه یابم ، خودم هستم(خودیابی و خویشتن پذیری)

اولین کسی که باعث مشکلات برای من می شود ، خودم هستم(صداقت با خود)

اولین کسی که باید تغییر و عوض شود ، خودم هستم(تمایل)

اولین کسی که می تواند تغییر کند ، خودم هستم(پذیرش، مسیولیت پذیری)

و اولین کسی را که باید هدایت و راهنمایی کنم ، خودم هستم.

همه چیز از خودمون شروع میشه ، پس از تغییر نترس و شروع کن ❤