2777
2789

ما کلا روغن نمیخوریم یعنی شوهرم اصلا اجازه نمی‌ده روغن بخریم تو خونه باشه 

تو غذاها مون هم اگر بخوایم بریزیم ک خیلی کم میریزیم روغن زیتون یا روغن زرد میریزیم خیلی کم 

بعد مثلا هروقت میرم مهمونی یا جایی غذای چرب میخورم بعدش سرگیجه میگیرم و احساس بدی بهم دست میده 

به نظرتون چربیم بالاعه یا بخاطر اینه ک عادت ندارم به روغن مایع؟؟!!

صبح هایمان بی شک میتواند زیبا تر باشند اگر تنها دغدغه زندگی مان مهربانی باشد، جای دوری نمی‌رود. یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت ، شاید خیلی زیباتر ✨🌖 خدای مهربونم ازت می‌خوام کمکم کنی همسری خوب و مادری مهربون و مفید برای بچه هام باشم و از همه مهم تر بنده خوبی برای خودت باشم💛🙂کاربری دیگم:yass_flower

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بدنت از سم پاک سازی شده و بدن سالم به چیزهایی که مضر واکنش نشون میده

اره خیلی وقته سالم خوری داریم کلا روغن و فست فود و شیرینی جات رو حذف کردیم 

صبح هایمان بی شک میتواند زیبا تر باشند اگر تنها دغدغه زندگی مان مهربانی باشد، جای دوری نمی‌رود. یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت ، شاید خیلی زیباتر ✨🌖 خدای مهربونم ازت می‌خوام کمکم کنی همسری خوب و مادری مهربون و مفید برای بچه هام باشم و از همه مهم تر بنده خوبی برای خودت باشم💛🙂کاربری دیگم:yass_flower

بدن انسان خیلی خیلی خیلی پیچیدس چون روغن نمیخورید کمترین روغن داخل غذا را ذخیره میکنه پس بخورید ولی ...

متوجه نشدم عزیزم 

اره خیلی وقته سالم خوری داریم کلا روغن و فست فود و شیرینی جات رو حذف کردیم

من خودم دوماه غذا رو حذف کردم فقط خام خواری و گیاه خواری کردم ۱۳ کیلو کم کردم و به عین میدیدم که چقدر بدنم سرحال شده صبح زود پامیشدم همه کارام میکردم بدون احساس خستگی