2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 103 پست

عزیزان خوشحال میشیم تو کانال همراه ما نی نی سایتی ها باشید 

مطالب کاربردی و مفید داره برامون

کانال حق حقیقت @haghighat314 

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمز اینستاته این افتاده دست کسی نترس فکر کن ببین به کی رمز اینستاتو دادی و یه چیزی توجهو جلب کرد اگه ...

مگه جن از خودش عکس بگیره تو عکس میتونه بیفته؟ و اینکه مگ میتونن گوشیو دستشون بگیرن؟😮

اگه این کار رو بکنم اطلاعات تو گوشیم حذف نمیشن ؟

حذف میشن همشون

شما باید اطلاعاتت رو قبل از انجام اینکار به جای دیگه ای منتقل کنی

بعدم بنظرم اگه فکر میکنی هک شدی بهتره همین الان اینکارو بکنی و هیچ اطلاعاتی از خودت تو گوشیت باقی نذاری

اینستاتم نباید پاک میکردی، باید پسوردتو عوض میکردی یا خیلی راحت میرفتی تو تنظیمات ببینی کی تو اکانتته به غیر از خودت

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
رمز اینستاته این افتاده دست کسی نترس فکر کن ببین به کی رمز اینستاتو دادی و یه چیزی توجهو جلب کرد اگه ...

اخه جزئیات عکس رو دیدم نوشته تود کانال دریافت اینیستا اخه دایرکت چک کردم کسی واسم عکس نفرستاده بود همون ساعتی هم بوده که من خونه نیودم هم عکس هم گذاشتنش تو استوری

یه نفر شاید اومده خونه و این کارو کرده و رفته 

دوستی کسی میخواد اذیتت کنه

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
مگه جن از خودش عکس بگیره تو عکس میتونه بیفته؟ و اینکه مگ میتونن گوشیو دستشون بگیرن؟😮

یه سوالی پرسیدی گرخیدم    نمیدونم والا جنه 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
حذف میشن همشون شما باید اطلاعاتت رو قبل از انجام اینکار به جای دیگه ای منتقل کنی بعدم بنظرم اگه فک ...

من از ترس اینیسام پاک کردم.الان میشه دوباره دانلود کنم ببینم؟یعنی میتونم بفههمم چطور بوده؟کدوم قسمت باید برم نگاه کنم؟

دعانویس و اینا نمیرید احیانا؟

آره شاید هک شده باشی. تو اینستا یه قسمت داره نشون میده که چند نفر از این اکانت و با چه گوشی هایی استفاده میکنن. برو اون قسمت معلوم میشه هک شدی یا نه

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
اخه جزئیات عکس رو دیدم نوشته تود کانال دریافت اینیستا اخه دایرکت چک کردم کسی واسم عکس نفرستاده بود ه ...

شاید فرستاده بعد پاک کرده 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
اخه جزئیات عکس رو دیدم نوشته تود کانال دریافت اینیستا اخه دایرکت چک کردم کسی واسم عکس نفرستاده بود ه ...

پیامای دایرکت هم میشه پاک کرد ، اون شخص عکسو فرستاده و بعد از تو دایرکت پاکش کرده .