2777
2789
عنوان

ناباروری

209 بازدید | 11 پست

دوستان من دیگ بچه نمیخوام چکار کنم از این دوران بد بگذرم دیگ وقتی پریود میشم دو روز اول کنترلمو از دست میدم دیونه میشم اینقد فکر سراغم میاد چرا اینجوری شد چکار کنم که خوب بشم و ...

اخه اینجا همه تاپیک میزنن با یه لوله با اندومتریوز باردار شدم دکتر خودم هم منو ناامید نمیکنه پس چرا نمیشه

ماهگلم دختری ازجنس طلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت و عوض کن.یعنی چی که دکترم ناامیدم میکنه😒🤨

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

تاپیک های نذر برای بچه دار شدن مفیدن

از قرآن و توسل به ائمه علیهم السلام کمک بگیرید

ان شاءالله بچه های سالم صالح نصیب تون میشه 

تاپیک حاجت روایی پروفایلم رو ببینین

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
عزیزم درمان رو ادامه بده و اقدام کن ولی اصلا برات مهم نباشه که میشه یا نمیشه لذت ببر و شاد باش هرچی ...

وای شاید درک نکنی موقع اقدام بدنم میلرزه اگه یبار نشه اقدام کنم اینقد گریه میکنم خیلی بده یه بار سقط داشتم اصلا نفهمیدم کی حامله شدم امابعد از اون ....

ماهگلم دختری ازجنس طلا
دکترت و عوض کن.یعنی چی که دکترم ناامیدم میکنه😒🤨

ن ناامیدم نکرده ازش پرسیدم من ممکنه اصلا حامله نشم گفت نه فقط شاید دیرتر از یه ادم عادیاونم شاید اما فعلا که...

ماهگلم دختری ازجنس طلا

[QUOTE=143646983]چرا یه لوله داری؟[/QUOTEباراول سقط کردم بعد از اون خودم خیلی وسواس بودم چرا اینطور اما بقیه و حتی دکتر میگفت اتفاق بوده بعد از یکسال که دو باره اقدام کردم هفت ماه در حال اقدام بودم رفتم دکتر احمدی کلینیک ناباروری سریع دستور لاپاراسکوپی هیستروسکوپی داد و متوجه شد رحم پاک نشده دقیقا میگفت پر از پرز هست و براثر عفونت یه لوله هامم مسدود شده و اندومتریوز گرید 1 هم گرفتم 

ماهگلم دختری ازجنس طلا
وای شاید درک نکنی موقع اقدام بدنم میلرزه اگه یبار نشه اقدام کنم اینقد گریه میکنم خیلی بده یه بار سقط ...

منم اوایل مثل تو بودم الان ماه 4 اقدامم سعی میکنم بیخیال باشم چون دکترم بهم گفت استرس برای بدن تو دقیقا مساویه با قرص جلوگیری از بارداری و کلی دعوام کرد منم سعی میکنم بیخیال باشم