2777
2789

یه وعده سالاد فصل 

یه وعده مکزیکی

زرشک پلو با مرغ ، چلو گوشت ، دلمه ، جوجه ، عدس پلو ، قرمه سبزی ، قیمه 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرونا پلو با الکل اضافه

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

قرمه سبزی،جوجه کباب،سالاد شیرازی و مخلفات

فسنجون،باقالی پلو با ماهیچه با سالاد فصل و مخلفات

زرشک پلو با مرغ،با ماست موسیر و سالاد مکزیکی

باقالی پلو و زرشک پلو با مرغ شکم پر با سالاد و ...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

نهار قورمه سبزی و زرشک پلو و دو مدل سالاد و دو مدل پیش غذا .مثل کشک بادمجان یا کتلت یا کوکو یا سالاد اولویه وسوپ جو

شام هم کباب کوبیده و جوجه کباب و ۲ مدل دسر خوشمزه

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

ناهار سالاد مکزیکی بزار شب سالاد فصل

برای ناهار باقالی پلو با گوشت یا چلو گوشت درست کن با مرغ ترش(با رب انار)اگرم دوست ندارید مرغ بپذ سرخ کن کنارش سیب زمینی بادمجان و گوجه سرخ شده بچین و سس جدا بزار

شب هم الویه و شامی و لازانیا یا اگه بلدی پیتزا خودت تو خونه درست کنی به جای لازانیا پیتزا

اگه این که گفتم برات سنگینه بگو سبک تر بگم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛