2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق گرفتیم اما روش تو برام عجیب بود🤣 یعنی چی

همون دیگه میخواسته راحت طلاق بگیری 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خوب دلیلش چیه همینا که میگن طلاق برای زندگی خودشون عین شیر میجنگن

طلاق گرفتیم فقط ناراحت میشم میگم یعنی اینقدر زشت و ناکافی بودم 

مخصوصا که بعدش گفت تمام دخترا حس زنونگی دارن تو نداری 

به هر حال مشکلی بوده که میخواسته طلاق بگیریم و دوستم نداشته و واقعا حسی بهم نداش

خب چرا باهات ازدواج کرده بود 

حالا که گذشت باید انتقام این همه مدت و ازش میگرفتی بعد ولش میکردی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خوب دلیلش چیه همینا که میگن طلاق برای زندگی خودشون عین شیر میجنگن

قبلا تاپیکتو دیدم به نظرت تله پاتی میشه؟

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

خب چرا باهات ازدواج کرده بود حالا که گذشت باید انتقام این همه مدت و ازش میگرفتی بعد ولش میکردی

خودش دو سال دنبالم بود اما منم مشکلات زیادی داشتم مثلا واژینیسموس بودم گفت همینا باعث شد ازت سرد بشم 

خودش دو سال دنبالم بود اما منم مشکلات زیادی داشتم مثلا واژینیسموس بودم گفت همینا باعث شد ازت سرد بشم

به نظرت حق داشت؟ 

برای درمان اقدام نکردا بودی؟

چرا درمان کردم بعدش که درمان شدم اینو گفت نمیدونم حق داشت یا نه

خداروشکر که الان خوبی دیگه تموم شد و رفت 

ناراحتی ات قابل درکه 

تموم شد اما دلم خیلی شکسته همش حرفای تلخش یادم میفته

حتما تراپیست با اخلاق پیدا کن برو نیاز به صحبت داری 

طلاق گرفتیم فقط ناراحت میشم میگم یعنی اینقدر زشت و ناکافی بودم مخصوصا که بعدش گفت تمام دخترا حس زنون ...

منکه شمارو ندیدم ولی اینو از مردها میدونم مردی که مشکل داره همیشه یه عیبی روی طرفش میزاره که خودشو زیرش پنهان کنه وگرنه زنها هیچی هم نداشته باشن ببخشید همون ...... برای مردها کافیه

زنهای خوشگل و معروف جهان که بهشون خیانت شد مشکل داشتند؟

مردها مرگشون اینه که بگی از لحاظ جنسی مشکل دارن تو هم همچین عیبی روش بزار