2777
2789
عنوان

چرا نمی تونم به شوهرم محبت کنم

1516 بازدید | 30 پست

بیاین بگین چیکارکنم ی جوری رفتار میکنم انگار داداشمه اصلا نمی تونم بهش نگاه کنمو بگم دوسش دارم فک میکنم بهش ابراز علاقه کنم از دستش میدم چون قبل ازدواجم یکبار طعم عشقو چشیدم راهکارتون چیه شماهم مث منین آیا؟؟؟؟

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

سنتی بوده؟

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل توهستم  دلم میخواد عشقولانه و محبت داشته باشم ولی خیلی خشکم روم نمیشه اعتمادبنفسشو ندا ...

الان ۵ سال شوهرمه ولی هیچ بهش محبت نمیکنم بااینکه خیلی بامحبت و خوبه و دوسم داره 

محبت کن نکنی از دست میدیش نه بکنی. عاشقیه قبلتم فراموش کن.

خیلی سعی میکنم ی مدت محبت میکنم بعد دوباره برمیگردم به حالت اولم خودمم خیلی اذیت میشم 

رو خودت کار کن پس. مگه محبت میکنی حالت خوب نمیشه از کارت؟

دوسش دارم ولی نمی تونم محبت کنم وقتی پیش دوستامم یا خونوادمم میگم میخندم ولی کنار شوهرم اصلا حرف نمی زنم یا اینکه چرت وپرت میگم حرفی محبتی در کار نیست من زندگی باعشق و محبت میخوام 

باورش نداری؟

ی جور مقایسه اس، دارم با عشق قبلیم مقایسش میکنم باورش دارم ولی فک میکنم بچست هنوز و این باعث میشه نتونتم مث ی همسر باهاش رفتارکنم رفتارمون دوستانست بیشتر 

ی جور مقایسه اس، دارم با عشق قبلیم مقایسش میکنم باورش دارم ولی فک میکنم بچست هنوز و این باعث میشه نت ...

اگه فکر میکنی پخته تری بسازش خوب.

قبلی رو ول کن اون عشقا یه جاش سراب بوده که به مقصد نرسیده.

اقایون تو مجردی همه زورووو هستن.

شخصیتشون قلابی و کنترل شدس واسه اینه کامل به نظر میان.

اگه فکر میکنی پخته تری بسازش خوب. قبلی رو ول کن اون عشقا یه جاش سراب بوده که به مقصد نرسیده. اقایو ...

دوس دارم شوهرم پخته تر باشه فقط ۱۰ماه ازم بزرگتر و دوس ندارم عین مادرش یا خواهر بزرگترش باشم میخوام بهش تکیه کنم و اون حرف اخرو بزنه نه من نمیخوام هرچیو از من بپرس