2777
2789
عنوان

حرف آخرم به شوهرم

646 بازدید | 45 پست

بچه ها، عصر یه تاپیک زدم و گفتم که به طلاق فکر میکنم و با یه وکیل مشورت کردم بهم گفته چون همسرت مشکل محکمه پسندی نداره طلاقت سخت و طولانی میشه پس بهتره که راضیش کنی به طلاق توافقی

منم بهش پیام دادم گفتم از نظر من همه چی تمومه بیا توافقی طلاق بگیریم ( یه هفتست تو دعواییم...البته کلا این ۳ سال باهم بودنمونم ۸۰ درصدش دعواست...از قبل ازدواجمونم مشاوره میرفتیم تاثیری نداشته)

اولش قلدر بازی درآورد و گفت باشه برو سریعتر  ولی بعدش میگفت من طلاق نمیدم برو ببین اگه من نخوام چقدر اذیت میشی و ...

آخر هم مثل دو دفعه ی قبل ک تصمیم طلاق من جدی شد ترسید و خواهش کرد نرم و التماس کرد که منصرف بشم.

خانم های عزیز خواهشا نگید چون خواسته بمونی دوستت داره و ...

بخدا دیوونم کرده

مشکلم خیانت و کتک و اعتیاد و... نیست .شاید بگید خوشی زده زیر دلت ولی خب منم میگم مگه چقدر زنده ام مگه چند سال جوونم ک انرژیمو بذارم برای درست کردن رابطه ای که پر چاله و چولست

اگه بخوام بگم مشکلمون چیه خیلی طولانی میشه

فقط اینکه ازم خواسته یه بار حرف بزنیم باهم جدی و بعدش تصمیم بگیریم

البته اون میگفت حرف بزنیم و درست کنیم ولی من گفتم به طلاق هم فکر کن همه چیز زوری نمیشه

امروز نشد حرف بزنیم

من دست دست کردم ک بیشتر فکر کنم

فردا قراره حرف بزنیم

استرس دارم

چی بگم

چجوری بگم

از یه طرف میگم ۳ سال تلاش کردی درست نشده چیزی از این به بعد هم نمیشه چون هیچ حرمتی بینتون نمونده

از یه طرف هم میگم سه سال با یه نفر بودم تا حدی رابطه رو ساختیم و بردیم جلو و راستش خیلی از مشکلاتشو برطرف کردم و خیلی چیزا یادش دادم حالا جدا شم و دو دستی تحویلش بدم ب یکی دیگه؟😔

امیدوارم به اینده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فکر کردی شوهر بعدی خیلی خوبه ؟؟؟؟

زندگی دست زنه 80درصدش 

تو ده تا شوهره دیگه هم عوض کنی همینه زندگی اولش دعوا هست .....

وقتی یه انگشت بع طرف مقابلت اشاره میکنی بقیه انگشتات به طرف خودت اشاره میکنی برای اشتباهت

خب وقتی مشکلتو نمی گی چجوری کمکت کنیم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
درخواستها و انتظاراتتون از همدیگه رو بنویسید بهم بدید و بعد یکی یکی بخونید و نظرتونو بگید...خیلی وقت ...

من کینه دارم ازش سر خیلی چیزا

اونا رو باید بهش بگم

ولی گوش نمیکنه

لجبازی میکنه بدتر منم حرصم میگیره

امیدوارم به اینده  

تحویلش بدی ,واز این ورم بخوای دوباره ازدواج کنی یکی بدترش گیرت بیاد ...همه چیزو در نظر بگیر دیگه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

والاه عزیزم چی‌بگیم؟؟

زندگی خودته

خودت بهتر تر از ما و مشاور و خونواده میدونی کار درس چیه.

اما اینم بگم مردی ک دلش پیش کس دیگس خیلی سخته ک فراموش کنه .من خودم دیدم زندگی منم همین رواله ۵ساله زندگی میکنم کم محبت نکردم کم‌با خوب و بدش نساختم اما درس نشد امروز باز دیدم بهش زنگ زده😔😔

اما مجبورم تحمل کنم ب خ بچه‌هام کوچیکن و هیچچ پشتوانه ای ندارم.

خدا خودش کمکمون کنه.

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ماوقتی نمیدونیم مشکلتون چیه خب چی بگیم بگیم چی بش بگو😐

انقدر پیچیدست عزیزم

اولیش اینه ک خیلی اختلاف داریم باهم

تو فرهنگ

خانواده

اقتصادی

و...

حتی رژیم غذایی و ریزترین مسائل که مربوط به تربیتِ

علایق مشترکم داریم البته

و مهم ترین دلیلم اینه که کنارش خوش حال نیستم، حرمتی بینمون نیست دیگه، هر حرفی رو بهم گفتیم هرررر حرفی

امیدوارم به اینده