بچه ها، عصر یه تاپیک زدم و گفتم که به طلاق فکر میکنم و با یه وکیل مشورت کردم بهم گفته چون همسرت مشکل محکمه پسندی نداره طلاقت سخت و طولانی میشه پس بهتره که راضیش کنی به طلاق توافقی
منم بهش پیام دادم گفتم از نظر من همه چی تمومه بیا توافقی طلاق بگیریم ( یه هفتست تو دعواییم...البته کلا این ۳ سال باهم بودنمونم ۸۰ درصدش دعواست...از قبل ازدواجمونم مشاوره میرفتیم تاثیری نداشته)
اولش قلدر بازی درآورد و گفت باشه برو سریعتر ولی بعدش میگفت من طلاق نمیدم برو ببین اگه من نخوام چقدر اذیت میشی و ...
آخر هم مثل دو دفعه ی قبل ک تصمیم طلاق من جدی شد ترسید و خواهش کرد نرم و التماس کرد که منصرف بشم.
خانم های عزیز خواهشا نگید چون خواسته بمونی دوستت داره و ...
بخدا دیوونم کرده
مشکلم خیانت و کتک و اعتیاد و... نیست .شاید بگید خوشی زده زیر دلت ولی خب منم میگم مگه چقدر زنده ام مگه چند سال جوونم ک انرژیمو بذارم برای درست کردن رابطه ای که پر چاله و چولست
اگه بخوام بگم مشکلمون چیه خیلی طولانی میشه
فقط اینکه ازم خواسته یه بار حرف بزنیم باهم جدی و بعدش تصمیم بگیریم
البته اون میگفت حرف بزنیم و درست کنیم ولی من گفتم به طلاق هم فکر کن همه چیز زوری نمیشه
امروز نشد حرف بزنیم
من دست دست کردم ک بیشتر فکر کنم
فردا قراره حرف بزنیم
استرس دارم
چی بگم
چجوری بگم
از یه طرف میگم ۳ سال تلاش کردی درست نشده چیزی از این به بعد هم نمیشه چون هیچ حرمتی بینتون نمونده
از یه طرف هم میگم سه سال با یه نفر بودم تا حدی رابطه رو ساختیم و بردیم جلو و راستش خیلی از مشکلاتشو برطرف کردم و خیلی چیزا یادش دادم حالا جدا شم و دو دستی تحویلش بدم ب یکی دیگه؟😔