2777
2789
عنوان

چشمای پراز غمم گویای همه چیه

358 بازدید | 28 پست

خدایا تا کی شبا پر ازغم باشم ، یک شب نشد اروم کپه ی مرگمو بذارم..

چع فکر و خیالی ، چه حال بدیه

مگه میشه یه ادم یه ساعت تو روز حالش خوب نباشه؟!

تا کی تو خلوت خودم ،نیمه شب ،وقت صبح صدات کنم‌ خدا؟

تا کی میخوای جوابمو ندی؟

شبی نیست ک شهدا رو صدا نکرده باشم ،شبی نیست ک امام رضا رو صدا نزده باشم خدایا دیگه بریدم...یا شهید ابراهیم هادی من دیگه بریدم

خدا منو ببر پیش خودت

برای ارامش دل ،یه دل شکسته دعا کنید ،لطفا دعام کنید

عزیزم چیشده؟

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واسه عزیزایه از دست رفته ناراحتی که باید بگم اون یه حقیقته که همه دردشو کشیدن.اگه برایه عشقه باید بگم که دختره قشنگم واسه یه ادم رفته خودتو نابود نکن .اگر برایه پولو فقره که خدا میرسونه شک نکن.غم دنیارو نخور .بعدها پشیمون میشی.

خوشش بیاد خودش میاد
چی شده خواهرم

حال دلم خوب نیست ،چند ساله خوب نیست...شکست همش بن بست ، نمیتونم رها بشم از غم ،نمیدونم چه مرگمه. انقدر ک حالم بده  اروم و قرار ندارم ، هیچ ثانیه ای ارامش ندارم،بخدا دست خودم نیست

@alsa5409  

@دخملیی  

@khalkob  

حال دلم خوب نیست ،چند ساله خوب نیست...شکست همش بن بست ، نمیتونم رها بشم از غم ،نمیدونم چه مرگمه. انق ...

عزیزدلم نمیدونم مشکلت چیه ولی بدون از مشکل شمام بدتر هست و مابا دنده نرم داریم میگدرونیم چون چاره ای نیست 

فقط خداروصدابزن فقط وفقط خدااااا

چند سال صدا زدم ،همیشه گفتن لخظه ی اولی ک چشمت ب کعبه افتاد سجده کن دعا کن اون دعات مستجابه صداش کردم ،، سجده کردم حاجتموخواستم ،بعد طوافم خواستم ...زیر بارون ، تو دل شب ، تو جشن و عروسی تو عزا همش صداش میکنم.حالم خوب نمیشه ،بی تابم...دیگه چیجوری صداش کنم؟

حال دلم خوب نیست ،چند ساله خوب نیست...شکست همش بن بست ، نمیتونم رها بشم از غم ،نمیدونم چه مرگمه. انق ...

خب غمت باید ی دلیلی داشته باشه..

وگرنه این روزا حال هیچکس خوب نیس..

توفک میکنی فقط خودت شبانه روز به خدامتوسل شدی؟؟

پس من چی که شیش ساله خدارو صدامیزنم وهنوزنشده اون چیزی که میخام؟؟شیش ساله که اشک میریزمو خداخسته نشده..

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
چند سال صدا زدم ،همیشه گفتن لخظه ی اولی ک چشمت ب کعبه افتاد سجده کن دعا کن اون دعات مستجابه صداش کرد ...

عزیزم 

خدااگه جواب نمیده

شایدخواستت به نفعت نیس برات ضرر داره‌ونمیدونی

یا شاید هنوز باید صبرکنی

ماحکمت کارای خدارو نمیدونیم

صبربهترین کاریه که میتونیم بکنیم تا خداپاداششو بهمون بده

کافیه از ته ته دلت ایمان داشته باشی که بخدا ومطمئن باشی که میده بهت

من معجزه های خدارو زیاددیدم۱😍

خب غمت باید ی دلیلی داشته باشه.. وگرنه این روزا حال هیچکس خوب نیس.. توفک میکنی فقط خودت شبانه روز ...

منم۶_۷ساله...دیگه سرخود میرم قرص اعصاب میخورم  چون نمیکشم....۶سال مثل چهارتا تیکه استخون افتادم تو اتاقم هیچ کار نمیکنم ،دانشگاه انصراف ،درس تموم ،همه چی کنسل همه چی...