2777
2789
عنوان

چشمای پراز غمم گویای همه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 28 پست
عزیزم  خدااگه جواب نمیده شایدخواستت به نفعت نیس برات ضرر داره‌ونمیدونی یا شاید هنوز باید صبر ...

زندگی منو فقط معجزه نجات میده ، یبار بهم نداد گذشتم هنوز ک هنوزه ناراحتم ..اما چرا دوباره ،مگه من چی هستم ک دوبار باید ب این حال اسیر بشم...چقدر امتحان ،راستش خیلی ب خودکشی فکر میکنم

منم۶_۷ساله...دیگه سرخود میرم قرص اعصاب میخورم  چون نمیکشم....۶سال مثل چهارتا تیکه استخون افتادم ...

نمیخای بگی غمت چیه شایدسبک بشی؟

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی منو فقط معجزه نجات میده ، یبار بهم نداد گذشتم هنوز ک هنوزه ناراحتم ..اما چرا دوباره ،مگه من چی ...

حتما از رحمت خدا ناامید شدی که به خودکشی فکرمیکنی عزیزم

نمازاتوکامل بخون هروقت سجده کردی خواستتو از خدا بخواه

توی دعاهات یادت نره هیچ وقت

هروقت دلت گرفت جانماز پهن کن فقط باخداحرف بزن

دلتو خالی کن وصاف

یه ذکرشماربردار واستغفارکن 

توکل کنی بهت میده امکان نداره نده

ازقانون جذب هم کمک بگیر

حتما از رحمت خدا ناامید شدی که به خودکشی فکرمیکنی عزیزم نمازاتوکامل بخون هروقت سجده کردی خواستتو از ...

قانون جذبو نمیتونم ،حال خوش میخواد فکرای مثبت ک من ندارم...سجاده ک انقدر دعا میکنم همه بهم میگن اینجور نکن ،انقدر زجه نزن ...واقعا افسرده تر میشم،وقتی خدا جوابمو نمیده..۶_۷سال شده

میتونم بپرسم خواستتو؟

من یکیو سر حد مرگ دوست دارم ،اصلا بگم دارم براش می میرم ،اون بلاتکلیفه ،بخاطر اون کارم ب روانپزشک کشیده..خواستگار دارم حتی نمیتونم باهاشون حرف بزنم،تمام روح و روانم درگیر اونه..دارم از بین میرم گسی نیست نجاتم بده..دارم دق میکنم...  قبلا از بین خواستگار ها فقط . فقط یکی از خواستگارامودوست داشتم ،خواستگاریمو ظالمانه بهم زدن ،نابود شدم..الانم اینجا گیر کردم...حالم خوب نیست ،خداکنه بمیرم ،من خودمو و خانوادمو نابود کردم 

@alsa5409  

من یکیو سر حد مرگ دوست دارم ،اصلا بگم دارم براش می میرم ،اون بلاتکلیفه ،بخاطر اون کارم ب روانپزشک کش ...

خدانکنه عزیزم ارزش داره بخاطر یه نفربمیری؟اونم کسی که بلاتکلیفه؟

معلوم نیس دوست داره یانه

بخدا که ارزششو نداره اینجوری خودتو نابود کنی

میدونم سخته الان من هرچی بگم تونمیفهمی چون عاشقی

فقط وقتی تموم بشه میفهمی اشتباه کردی

مگه خدا بد بندشو میخواد؟

مگه خدادوس داره بندش عذاب ببینه؟

تو مطمئنی باهاش خوشبخت میشی؟ اگه به ضررت باشه واصرارکنی بازم خداشاید بهت بده ولی خوشبختیو نمیبینی وپشیمون میشی

ولی اگه صبرکنی بهترین رو بهت میدا

بخدا تجربه کردم که میگم

فقط کافیه صبرکنی،توکل کنی، ایمان داشته باشی وبسپاری به خودش

یبار بسپاربه خدا،اون بهترینارو بهت میده

اگرم‌نمیتونی 🥺😔که هیچی

من یکیو سر حد مرگ دوست دارم ،اصلا بگم دارم براش می میرم ،اون بلاتکلیفه ،بخاطر اون کارم ب روانپزشک کش ...

عزیزم عشقه خیلی شعله ور

خیلیم زود فروکش میشه..

من تجربشوداشتم میدونم چی میگی هرلحظه بیادشی هیچ مهمونی یاجمعی خوش نمیگذره چون اون نیس 

داری غذا میخوری یهویادش میفتی اشک ازچشمات میریزه

زنگ خونه رو که میزنن بغض میکنی که ای کاش یبارم اون باشه

خندهات هیچکدوم ازته قلب نیس داری میخندی یهو بغض میکنی

ثانیه به ثانیه روزات انگار سال به ساله

من تجربه همه اینارو داشتم چندساااال

امالخداقسم یهوفروکش‌میشه وخودت خندت میگیره ومیفهمی واقعا زندگیتودرگیرچه چیزه بی ارزشی کردی

انقدزندگی بالا پاینت میکنه که اصن بیادنمیاری این روزارو

فقط بایدقوی باشی قوی

بخدامیگذره میدونم 

میدونم قلب لامصب چه تیری میکشه امامیگذره

مثه من که گذشت ...

اماخب گذشتتتتت تاگذشت..

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
خدانکنه عزیزم ارزش داره بخاطر یه نفربمیری؟اونم کسی که بلاتکلیفه؟ معلوم نیس دوست داره یانه بخدا که ...

پس اینعمه سال چرا کاری نکرد؟چقدر دیگه‌منتظر بمونم تا خدا کاری کننه...از خدا خواستم لااقل مهرمو ب دلش بندازه،نشد

خواستم منو سرد کنه و اروم و قرار بگیرم ،نشد 

خیلی سخته زندگیم ،بخدا انقدر روحم بهم ریختس نمیدونم چی بگم ...دلم میخواد خوانوادم ببرن منو تیمارستان تحویل بدن..بیچاره پدر و مادرم ،بیچاره جوونیم ک بدبخت شدمو خدا فقط نگام کرد..بنده ی بدی نبود ولی بد گرفتار شدم

عزیزم عشقه خیلی شعله ور خیلیم زود فروکش میشه.. من تجربشوداشتم میدونم چی میگی هرلحظه بیادشی هیچ مهم ...

این عشق نیست بیماریه ، پریشونم بخدا یچیز میگم شما یچیز میشنوی ، من مثل مرگِ عزیز ،تو لحظه ی فوتش، حالم بده..مثل کسی ک بچشو از دست داده، روانی شدم.دارم برا اون می میرم...هرکار میکنم اروم نمیشم