2777
2789
عنوان

دنبال یه آهنگ هستم کسی میتونه بگه

164 بازدید | 19 پست

اسم این آهنگه رو میخوام ، یه آهنگی بود متنش ایجوری بود :(( کدومشون؟قشنگه نمیدونوم ، سفید سیاهرنگه نمیدونم ، وقتی میام پیشت بهم میگی برو برو وقتی که دور میشُم بهم میگی بیا بیا )).

تصویرش یه فرعون بود دو تا زن سفید وسیاه کنارش بود . اسم آهنگ و خواننده چی بود ؟؟

ت گوگل یکم از متنو بزنی میاره خب

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آهنگ مگه تصویر داره؟ویدئو کلیپ رو میگی؟

خوانندش مرد بود یازن؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

حس میکنم مال بیست و پنج بند

اون زن و شوهره

اونا ی کلیپ دارن ک شبیه فرعون

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی