2777
2789
عنوان

يعني همسرم كرونا گرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 35 پست
نگران نباش بابا کرونا خیلی ضعیف شده چیزی نی خوب میشه... 

نخیر ضعیفشو من گرغتم ده روزه افتادم مواظب باشید اگه ی نوع شدیدشو بگیرید دوروزه میکشه 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كي گفته ضعيف شده؟!!  نه ضعيف شدع نه قوي بستگي ب بدن هركس داره هرچيزو بي منبع نگين

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐. استارتر کلی الان نگرانی داره ک تاپیک زده جای دلگرمی دادن سعی میکنید واقعیتای وحشتناکو جایی ک نباید بگید! این حرفو ب کسی بزن ک نگرفته و رعایت نمیکنه ن کسی ک مشکوکه و استرس داره و ب روحیش احتیاج داره😒کاش یاد بگیریم اول فک کنیم بعد حرف بزنیم

هر حرفیو ول نکنیم وسط

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
كي گفته ضعيف شده؟!!  نه ضعيف شدع نه قوي بستگي ب بدن هركس داره هرچيزو بي منبع نگين

شوهرم کادردرمانه  دکتراگفتن الان ویروسش چندنوعه یکی اسهال میکنه یکی ریه روداغون میکنه منگرفتم همش سردردم گلودرد. بیحال هی نیفتم مبخابم.شانستون بگیره نوع خفیفشو بگیرین وگرن خیلییی خطرناکه. الکی نیس. 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
نخیر ضعیفشو من گرغتم ده روزه افتادم مواظب باشید اگه ی نوع شدیدشو بگیرید دوروزه میکشه 

جواب شمام همونی هست ک ب اون دوستمون دادم میتونید بخونید... 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

جواب منم بخونید مهم استرس ونگرانی ومواظب بودن بهتراز مردن هست. من ک گرفتم میدونم. منمدمیگفتم ویروس ضعیف شده فلان الان ک گرغتم دوباره سختگیری میکنم بادستکش واینامیرم بیرون شماهم دوس داری رعایت نکن. دوس داری بمیری ب ما ربطی نداره. 

فقط تا میتونه مایعات بخوره و با خوردن ویتامین سی و زینک و دوری از استرس سیستم ایمنی بدنشو قوی کنه ان شاءالله زود خوب میشه 

در ضمن خیلی بهداشتو رعایت کنه تا خدایی ناکرده شما رو مبتلا نکنه 

شوهر من کادردرمانه. همین امثال شمامیریزید توکوچه خیابون ک وضعیت شده این. تو بیمارستانا هم پراز آدمهای نادان بیسواده. ک گوش نمیدن اصلا ب توصیه های دکترا. 

عزیزم اگه ریه درگیر نشده خیلی استرس نگیر  سعی کن بویاییش رو تحریک کنی گلاب بده بو کنه که اعصاب تحریک شده دمنوش اویشن درست کن سوپ داع بده بخوره عسل و لیمو چای یادت نره کولر اصلا روشن نکن سعی کن از لیوان یه بار مصرف هر دوتون استفاده کنید اگه ظرفشویی داری ظرفارو بریز توش بشوره خونه رو هوا بده بهش اگه امکانش رو داری پتو بالشش رو هر روز افتاب بده سرویس بهداشتی رو بعد از هر استفاده الکلی کن ... انشالله تا هفته بود اوکی میشه روحیه تو حفظ کن که بتونی بهش برسی 

باردار نیستم ..... حاجت دارم ....میرسم بهش