2777
2789

سلام مهربونا   

ممنون که خیلیاتون دائما حال آبجی حدیث رو می پرسیدین   

امروز ساعت 6 خواهرشوهرم  عمل شد و همین چند دقیقه پیش مادرشوهرم زنگ زد و گفت که خداروشکر به هوش اومده    

خداروشکر که تا چند روز دیگه بچه هاش بعد از حدود سه ماه می تونن مادرشونو ببینن   

اینقدر خوشحالم که حد نداره  (تو دلم عروسیه انگار   )

فقط یه کوچولو دلم گرفته که این سه تا فرشته تا چند روز دیگه مهمونمون نیستن   

اگه داستان رو نمیدونید این تاپیک رو بخونید   

گفت و گو آزاد.... عکس آزاد.... حرف آزاد.... اصلا این تاپیک مال شما   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مهربون🌝

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

آهای خواهرشوهرای سایت  بیاین‌.یه نمونه زنداداش خوب پیدا کردم😄😄😄😄

خداخیرت بده.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
چی شده بود مگه؟ به خاطر خوشحالیت منم خوشحالم 

توی یه تاپیک دیگه توضیح داده بودم عزیزم    لینکش https://www.ninisite.com/discussion/topic/4353089/با-بچه-های-خواهرشوهرم-چیکار-کنم-بیاین-لطفا

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

کیف کردم انقدر مهربونی کردی عزیزم خیلی دلت پاکه با دل پاکت برای منم دعا کن و یه بچه که بیهوشه💔

خدا رو شکر به خاطر خواهر شوهرت  

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

عزیز‌م خدا خیرت بده من خودم ۳ماه بستری بودم به علت مشکل حاد کلیه تو اون ۳ماه جاریم و خواعرشوهرم وخواهرم هوام داشتن به زندگیم رسیدن همیشه دعاگوشونم متن ات خوتدم اشکم دراومد 

الان خواهرشوهرت بهتره پیوتد کرده جطوره حالش

آهای خواهرشوهرای سایت  بیاین‌.یه نمونه زنداداش خوب پیدا کردم😄😄😄😄 خداخیرت بده.

ممنونم عزیزم