2777
2789
عنوان

چگونگی جذب کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 22954 بازدید | 48 پست
مثلا اگر یه احوال پرسی معمولی باشه من معمولی تر جواب میدم.. مثلا اگه برخوردای اوله سعی میکنم با حفظ ...

اهان یعنی من گرم بگیرم؟

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا خیلی کار ضایعیه اگه توی اینستا خودم بهش ریکوئست بدم؟میدونم که تازه پیج زده چون توی ساجست های اینستا برام زده بود نیو تو اینستاگرام.بعد فالوور و فالویینگاشم ۷۰_۸۰نفر بیشتر نیست.هیچیم پست نذاشته.

پیش خودش نمیگه اوه این دختره چه آویزونه؟

ببین سر  کلاسمون دیدمش یه درسمون مشترک بود.کنار هم نشسته بودیم.بعد یبار دیگه توی کتابخونه دیدمش ...

اتفاقا کار خوبی کردی 

ب نظر ک صمیمی میاین تا حدودی.. من جای تو باشم برا تولدم یا یه مهمونی همه علاوه بر اونو دعوت میکنم یا مثلا یه مسئله رو براش بفرس و ببخشید خنگ بازی دربیار ک مثلا نمیفهمی با وویس یا ویدئو کال برات توضیح بده... کم کم نزدیکش شو ولی نشون نده اصلا ک خوشت میاد حتی ب دوستای مشترک هم نگو.. تو ویدئو کال مسخره بازی دربیار ک نفهمیدیو یکم بگو بخند باشه

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼
یکم نخ بده انقد عادی نباش

عاقا یه راهنمایی بکن 😭😭😭

چجوری نخ بدم که زشت نباشه.مثلا اگه دیدمش همش نگاش کنم یا بهش لبخند بزنم؟چکار‌ کنم که خودمم کوچیک نشم؟

اهان یعنی من گرم بگیرم؟

گرم ک نه.. پسرا زود سرشون گیج میره با گرم گرفتن فکر میکنن چ خبره.. مثلا اگر تو یه گروه باهمید سر ب سر همه بذار با حفظ حدو حدود 

اتفاقا کار خوبی کردی  ب نظر ک صمیمی میاین تا حدودی.. من جای تو باشم برا تولدم یا یه مهمونی همه ...

اخه شمارشو که ندارم.ترمامون با هم فرق داره .فقط همون یه درسو مشترک داشتیم که اونم امتحانشو دادیم تموم شد.

بعد ما جوری هستیم که هر ماه هر کدوم بیمارستانای مختلف میفتیم.مگه اینکه شانس بیارم یه بیمارستان مشترک بیفتیم من اتفاقی ببینمش توی حیاطی جایی یا همون کتابخونه .بهترین موقعیتم همون روز امتحان بود که هیچ اقدامی نکردم اصلا

عاقا یه راهنمایی بکن 😭😭😭 چجوری نخ بدم که زشت نباشه.مثلا اگه دیدمش همش نگاش کنم یا بهش لبخند بزنم ...

اولا جذابیت ظاهری خیلی خیلی خیلی مهمه دوما مثلا وقتی اون هست توی جمع بلند و شمرده و با اعتماد به نفس حرف بزن نظرش جلب بشه،مخاطب خودش نباشه،بعد کم کم حرفی اگه زد تایید کن به چالش بکشش چشاتو جذاب کن خیره شو یهو نگاتو بدزد برو...

قضاوت نکنیم!
اخه شمارشو که ندارم.ترمامون با هم فرق داره .فقط همون یه درسو مشترک داشتیم که اونم امتحانشو دادیم تمو ...

وقتی تشکر کرده شاید چراغ سبز نشون داده.. با دوستای مشترکتون سعی کن نزدیک بشی.. مثلا مهمونی بدی یا دورهمی بگیری

باز خوبه از شما به اینجاها رسیده .من هنوز هیچی به هیچی .تو خیلی موقعیت و شانست بیشتر از منه .همینکه ...

هیچ کاری نمبتونم بکنم بدتره 

چونکه من هر هفته باهاش حرف میزنم اما همش کار 

یکم بهم توجه نمیکنه براش جذابیتی ندارم انگار 

من باید یه دوست بمونم و این خیلی عذاب اوره 

و هر روز سرش شلوغ تر میشه هر روزززززز

فقط وقتی که متوجه شده بود یه مشکلی دارم و رفتم آزمایش دادم هی می‌پرسید نتیجه چی شد

هیچ کاری نمبتونم بکنم بدتره  چونکه من هر هفته باهاش حرف میزنم اما همش کار  یکم بهم توجه ...

بدبختی همینه که یه طرفه باشه همه چی. از یکی خوشت میاد اون احساسش مثل تو نیست، یکیم از تو خوشش میاد که تو دوسش نداری. خیلی بده اینطوری.متاسفانه منم همیشه اینجوری میشم.یبار نشد دو طرفه باشه همه چی.خودمم میترسم برم جلو یه حرکتی بزنم یهو برگرده طرف بهم بگه درباره ی خودت چه فکری کردی؟یا بشینه مسخرم کنه با بقیه.

من خودم پاپیش گذاشتم😶 و چندسال بعد مزدوج شدیم😂

یه راست رفتم سراصل مطلب

الان که فک میکنم خجالت میکشم! چی باعث شد من همچین جسارتی کنم!

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻