2777
2789
عنوان

چگونگی جذب کراش

22939 بازدید | 48 پست

اگه از یکی خوشتون بیاد چکار میکنید که بیاد سمتتون یا بهتون پیشنهاد بده؟

اصلا تا حالا تونستید کسیو بکشید سمت خودتون؟

اگه اره روش هاتونو بگید خیلی ضروریه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیرونم همو دیدید؟ 

تو یه دورهمی علمی آشنا شدیم 

یه پروژه کار کردیم 

اما بعدش اون درگیر بود و ادامه نداد 

یک سال قطع ارتباط 

و دوباره یک سالی میشه که ارتباط داریم به عنوان پو تا دوست که تو مسایل کاری و تحصیلی کمک میکنیم بهم البته بیشتر اون به من 

اما سرش خیلی شلوغه و فقط دنبال کارو اهدافشه 

اینو می‌دونم که به جز من با هیچ دختری تا این حد صمیمی نبوده 

اما فقط یه دوست معمولیه اما من دوست دارم بیشتر باشه برام اصلا هم تو فاز این رابطه ها نیست آنقدر که موفقه و فکر کاراشه

من تونستم با دست پس میزنم با پا پیش میکشم  بسی داره کجا دیده باشیش و رابطتون در چ حد باشه

یعنی چی با دست پس میزنی با پا پیش؟؟

میشه توضیح بدین

کسی گ میاد پی وی و درحد احوال پرسی چت میکنه یعد میره چطوری باید مخشو زد

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست
تو یه دورهمی علمی آشنا شدیم  یه پروژه کار کردیم  اما بعدش اون درگیر بود و ادامه نداد&nbs ...

سعی کن هدفاشو تحسین کنی اما ن یجوری ک افراطی باشه... خودتو یجوری نشون بده ک انگار هدفات بیشتر از اونه.. سعی کن ب بهونه های کتاب یا هرچیز دگ ببینیش و اگ دیدیش هم راجب کارایی ک میخوای انجام بدی بگی و از کاراش بپرسی یا مثلا بگی میخام فلان کارو شروع کنم ب کمکت احتیاج دارم.. پسرا دوس دارن ک یفنر قدرتشونو تحسین کنه چ تو زمینه کار چ تو چیزای دگ 

خیلی بهش پیام نده و خودتو مشغول نشون بده

مثلا اگه امشب پیام داد تو فردا ظهر جواب بده بگو درگیر کارام بودم.. ن اینکه حرف باشه فقط.. سعی کن مطالعتو درمورد شغل اون پسر بیشتر کنی تا بتونی باهاش بحث کاری کنی

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼
من تونستم با دست پس میزنم با پا پیش میکشم  بسی داره کجا دیده باشیش و رابطتون در چ حد باشه

ببین سر  کلاسمون دیدمش یه درسمون مشترک بود.کنار هم نشسته بودیم.بعد یبار دیگه توی کتابخونه دیدمش .اخرین بارم رفته بودیم خونه ی یکی از دوستام امتحان مجازی بدیم دور هم تقلب کنیم یهو دیدم اینم اومد.اصلا احتمالش منفی بود که اینم بیاد.بعد منم اون روز رفته بودم سریع یه دوش گرفته بودم و بدو بدو رفتم خونه ی دوستم .موهام وزوزی زیر شال ،بدون آرایش ،شبشم نخوابیده بودم .یه چیز داغونی بودم از خستگی اون روز .اولش منو ندید منم یجاییم عروسی بود که وای اینم اومده از بس توی دوران قرنطینه میرفتم زل میزدم به پروفایل اینستاش. یه مدت که گذشت اونم دید منو ولی من مثلا سر خودمو گرم کرده بودم که حواسم بهش نیست.بعد امتحانم موقع خدافظی ازم تشکر کرد بابت کمک رسوندن توی امتحان😁

منم خیلی عادی گفتم خواهش میکنم قربان شما.در‌ حالیکه داشتم توی دلم به خودم فحش میدادم که خاک تو سرت یه غلطی بکن 

یعنی چی با دست پس میزنی با پا پیش؟؟ میشه توضیح بدین کسی گ میاد پی وی و درحد احوال پرسی چت میکنه یع ...

مثلا اگر یه احوال پرسی معمولی باشه من معمولی تر جواب میدم.. مثلا اگه برخوردای اوله سعی میکنم با حفظ احترام و شخصیت خودم خودمو شاد نشون بدم و شوخیای معقول کنم.. خیلی بستگی ب شخصیت طرف مقابلت داره

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼
تو یه دورهمی علمی آشنا شدیم  یه پروژه کار کردیم  اما بعدش اون درگیر بود و ادامه نداد&nbs ...

باز خوبه از شما به اینجاها رسیده .من هنوز هیچی به هیچی .تو خیلی موقعیت و شانست بیشتر از منه .همینکه صحبت میکنید با هم و اینکه دوست هم هستید هر چند خیلی ساده باز خودش کمک بزرگیه 

کسی هم اگه چگونگی جذب پول وسراغ داشت من لایک کنه

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰