2777
2789
عنوان

خذایا شکرت دو ماه دیگه خونه دار میشم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 49 پست

کدوم شهری استارتر 

مبارکت باشه واسه ما هم دعا کن😍

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکتون باشه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بیشتر ذوقم اینه کا دارین از خونه ننه شوهرت میری انشاءالله خوش خرم باشین

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
سلامت باشی فقط خواهر شوهرم منو پا گشا نکرد جاریمم همینطور  بنظرتون وقتی رفتم خونمون دعوتشون کنم ...

مبارک باشه، دعوت نداره که تازه اونا باید خودشون بیان کادو بیارن اگر اومدن بهشون شام بده

سلامت باشی فقط خواهر شوهرم منو پا گشا نکرد جاریمم همینطور  بنظرتون وقتی رفتم خونمون دعوتشون کنم ...

عزیز شاید دستشون تنگه به دل نگیر اونا حتما تو رو دوست دارن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
مرسی فدات  ان شالله رفتم عکس خونمپ بزارم  تجریه چیدن جهلز ک نداشتم عوضش خونه خودم میچینم ا ...

من و تگ کن اگ یادت بود 😍

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

وای چقد من خوشحال شسدم ازطرف توروخدا برامنم دعا کن همینطوربشه دست راستت روسرم

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!