2777
2789
عنوان

خذایا شکرت دو ماه دیگه خونه دار میشم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 49 پست
عزیز شاید دستشون تنگه به دل نگیر اونا حتما تو رو دوست دارن

ن بابا وضعشون خوبه  ولی دعوتم نکردن حتی تو این سه سال  چنذین بار دعوتی دادن  ب همه ب منلسبت های مختلف ولی منو دعوت نکردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا وضعشون خوبه  ولی دعوتم نکردن حتی تو این سه سال  چنذین بار دعوتی دادن  ب همه ب ...

چرا عزیز

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
نمیدونم والا. جاریم ک اصلن ب زور سلاممو میده از همون اول عروسی تا الان با من حرف نمیزنه زیاد در حد س ...

رفتار خودت چطوره باهاشون

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
عالی من هرکار کردم باهاشون صمیمی بشم نشد چون جوابم بزور میدادن لصلن علتشو نمیدونم چون ب محض عروسشون ...

عزیز دل شما همینطور با احترام و محبت رفتار کن نخواه زیاد باهاشون صمیمی بشی بهتر

الهی ب مراد دلتون برسی 

خداازدهنت بشنوه توروخپا برام دعا کن منم ازاین شرایط ناراضیم!

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

اسی شماکجایی هستین 

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

ببخشید تو فامیلاتون که گفتید پولدارن کسی هست به بقیه کمک کنه؟مدارکش رو همه رو نشون بده 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇