2777
2789
عنوان

حس یه زن هیچ وقت اشتباه نمی کنه؟

161 بازدید | 10 پست

سلام

نمیخوام به خانم ها و توانایی هاشون بی احترامی کنم اما انسان جماعت اشتباه میکنه و زن و مرد هم نداره

حالا اینکه "یه زن هیچ وقت اشتباه نمی کنه" به نظرم از جمله جملاتیه که باعث شده که خیلی از خانم ها اشتباه کنن

لطفا در این باره تجدید نظر کنین

اینو از این جهت گفتم که خیلی از دخترا بابت این اشتباه خودشون و دیگران رو دچار مشکل میکنن

میخواستم با خانمی ازدواج کنم جدود یکماه صحبت کردیم ایشون گفتن که یه اشتباهی کردن و بابت این موضوع خیلی احساس گناه میکردن، اگه ایشون و امثال ایشون اشتباه نمی کردن چرا این اتفاق افتاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خدا هستن که اشتباه نکنن

حدود یکماه پیش با یک خانم دیگه ایی برای ازدواج صحبت کردم ایشون یک مرتبه گفت تو قصد دوستی داری و قصدت ازدواج نیست در صورتیکه در ارتباط با خانمها خیلی حواس جمع رفتار  میکنم نه اینکه تظاهر کنم و ادعاش این بود که حی یه زن اشتباه نمی کنه

خب الان شما حرفت چیه دقیقا؟هرکسی ممکنه اشتباه کنه اما۹۹درصد به زبون نمیارن اشتباهشونو خیلی جرآت داشته وصادقانه برخورد کرده

میدونی...بحث لیاقته.قورباغه روووو ...روی تشت طلاهم که بذاری میپپپپره تومرداب...

خب اشتباهش چی بود؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

آره قبول دارم هممون اشتباه میکنیم همه چیزو حسی نباید باهاش برخورد کنیم

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
خب الان شما حرفت چیه دقیقا؟هرکسی ممکنه اشتباه کنه اما۹۹درصد به زبون نمیارن اشتباهشونو خیلی جرآت داشت ...

اتفاقا میفهمم که دختر درستی بود و بخاطر صداقتش گفتم موردی نیست چون میدونستم ایشون به همسرش خیلی وفادار خواهد بود اما اینکه با همچین حرفی خودشون رو گول میزنن کار درستی نیست

چرت گفته این مسئله از دید روانشناسی وقتی بررسی میشه به این جا میرسیم که این خانم بد بینی دارن و از ...

البته فهمیدم ایشون 9 ماه با یه پسری عقد بودن و این بد بینی از اونجا شکل گرفته

ان شاءالله خوشبخت بشه ولی ایشون کارش راحت نیست چون یه زمانی خیلی راحت گرفته الانم خیلی خیلی سخت گیر شده

اتفاقا میفهمم که دختر درستی بود و بخاطر صداقتش گفتم موردی نیست چون میدونستم ایشون به همسرش خیلی وفاد ...

خب هر کسی به حس خودش ایمان داره.مثلا من خودم همیشه میگم اگه چیزی بشه دلم میلرزه وواقعا هم هر موقع دلم میلرزه ودلشوره میگیرم یه اتفاقی افتاده یا میافته

میدونی...بحث لیاقته.قورباغه روووو ...روی تشت طلاهم که بذاری میپپپپره تومرداب...