sara_erl مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1538 عنوان کممممممکککک 372 بازدید | 72 پست ب نظرتون رشته ریاضی برم یا تجربی؟؟؟حفظیاتم خوب نی ولی ریاضیم و علومم قویه 1399/04/09 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_erl مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1538 ریاضی همش حفظ فرموله ولی من حفظ نمیکنم مفهومی حتی فرمولای فیزیک هم حفظ نمیکنم ولی مثلا درسایی مثل دینی و ادبیات فک کنم حفظی باشه چون خوندنش برام سخته
gildaxanim عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 454 ریاضی. چون داوطلبش کمه و راحتتر میتونی دانشگاه و رشته مورد علاقه ت قبول شیاگه حفظیاتت خوب بود انسانی بهتر بودواسه تجربی باید بی نهایت تلاش کنی. چون واقعا داوطلبش زیاده و رقابت بینشونم حسابی جدی ه ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
hasti_jan عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 4786 ولی من حفظ نمیکنم مفهومی حتی فرمولای فیزیک هم حفظ نمیکنم ولی مثلا درسایی مثل دینی و اد ... من لیسانس ریاضی کاربردی دارم کلا عاشق ریاضی بودمو هستم و از خوندنش اصلا پشیمون نیستم
sara_erl مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1538 ریاضی. چون داوطلبش کمه و راحتتر میتونی دانشگاه و رشته مورد علاقه ت قبول شی اگه حفظیاتت خوب بود انسا ... اخه امسال بیشتر بچه ها رو همین حساب دارن یا میرن هنرستان یا ریاضی و انسانی چون از تجربی اصن تو مدارس صحبت نمیکنن
maaedejooon عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 416 تجربی برات خوبهانسانی همش حفظیه من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤
sara_erl مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1538 من لیسانس ریاضی کاربردی دارم کلا عاشق ریاضی بودمو هستم و از خوندنش اصلا پشیمون نیستم شاغل هستید؟؟دانشگاه کجا درس خوندید؟؟البته ببخشید فضولی میکنم
gildaxanim عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 454 اخه امسال بیشتر بچه ها رو همین حساب دارن یا میرن هنرستان یا ریاضی و انسانی چون از تجربی اصن تو مدارس ... تا بخواد تجربی از بورس بیافته ی چن سال زمان میبره. باز از مدیر یا مشاکرتون بپرس ببین داوطلب کدوم رشته کمه برو اون رشته ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
sara_erl مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1538 تجربی برات خوبه انسانی همش حفظیه ن اصن ب انسانی فکر نمیکنم فقط ب ریاضی یا تجربی
hasti_jan عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 4786 شاغل هستید؟؟ دانشگاه کجا درس خوندید؟؟ البته ببخشید فضولی میکنم من دولتی خوندم اطراف مشهد ن خانه دارم ولی موقعیت شغلی البته فقط تدریس برام زیاده ک فعلا بخاطر دخترم نمیتونم فعال باشم
sara_erl مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1538 تا بخواد تجربی از بورس بیافته ی چن سال زمان میبره. باز از مدیر یا مشاکرتون بپرس ببین داوطلب کدوم رشت ... بعد من پزشکی و نمیخوام پیراپزشکی علاقه دارم تو ریاضی هم فقط به کامپیوتر ب نظرت خوبه؟؟
sara_erl مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1538 من دولتی خوندم اطراف مشهد ن خانه دارم ولی موقعیت شغلی البته فقط تدریس برام زیاده ک فعلا بخاطر ... آها باشه عزیزم ممنون از راهنماییت