2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی. چون داوطلبش کمه و راحتتر میتونی دانشگاه و رشته مورد علاقه ت قبول شی

اگه حفظیاتت خوب بود انسانی بهتر بود

واسه تجربی باید بی نهایت تلاش کنی. چون واقعا داوطلبش زیاده و رقابت بینشونم حسابی جدی ه

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
ولی من حفظ نمیکنم مفهومی  حتی فرمولای فیزیک هم حفظ نمیکنم  ولی مثلا درسایی مثل دینی و اد ...

من لیسانس ریاضی کاربردی دارم 

کلا عاشق ریاضی بودمو هستم و از خوندنش اصلا پشیمون نیستم 

ریاضی. چون داوطلبش کمه و راحتتر میتونی دانشگاه و رشته مورد علاقه ت قبول شی اگه حفظیاتت خوب بود انسا ...

اخه امسال بیشتر بچه ها رو همین حساب دارن یا میرن هنرستان یا ریاضی و انسانی چون از تجربی اصن تو مدارس صحبت نمیکنن 

اخه امسال بیشتر بچه ها رو همین حساب دارن یا میرن هنرستان یا ریاضی و انسانی چون از تجربی اصن تو مدارس ...

تا بخواد تجربی از بورس بیافته ی چن سال زمان میبره. باز از مدیر یا مشاکرتون بپرس ببین داوطلب کدوم رشته کمه برو اون رشته

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
شاغل هستید؟؟ دانشگاه کجا درس خوندید؟؟ البته ببخشید فضولی میکنم

من دولتی خوندم اطراف مشهد 

ن خانه دارم ولی موقعیت شغلی البته فقط تدریس برام زیاده ک فعلا بخاطر دخترم نمیتونم فعال باشم

تا بخواد تجربی از بورس بیافته ی چن سال زمان میبره. باز از مدیر یا مشاکرتون بپرس ببین داوطلب کدوم رشت ...

بعد من پزشکی و نمیخوام پیراپزشکی علاقه دارم تو ریاضی هم فقط به کامپیوتر 

ب نظرت خوبه؟؟