نه عزیزم شایعه بود اون، تو بچه ها حتی فوتیم بوده چه برسه ابتلا، ولی استارتر بچه ت فکر نکنم تب داشته ...
نه فوتی نداشته من از متخصص معروف پرسیدم گفت تعداد مبتلای نوزاد انگشت شماره و اونا که شیر مادر خورن اصلا فوت نداریم و شیر خشکیا هم با شیر مادر بهبود کامل پیدا کردن
نه فوتی نداشته من از متخصص معروف پرسیدم گفت تعداد مبتلای نوزاد انگشت شماره و اونا که شیر مادر خورن ا ...
نمیدونم والا. من مادر یکیشونم میشناختم. مادر کرونا منفی بود یکی از اقوام اومد بازدید نمیدونسته کرونا داره بعدا تب کرده تیت داده دیده بله کرونا داشته. نوزاد هم از اون گرفته.
کلیپ و این داستانارو خانم ول کن.دکتر پسر من فوق تخصص نوزادان تو بیمارستان حضرت علی اصغر تهران ک واسه ...
خانم من الان یه هفتس اسیر بیمارستانم خودم و همسرم و دختر شش سالم و پسر هفت ماهم همگی کرونا گرفتیم یه زنگ به ۴۰۳۰ بزن میبینی کرونای کودکان خیلی هم شایعه همین الانم از تو بیمارستان دارم پست میذارم
خانم من الان یه هفتس اسیر بیمارستانم خودم و همسرم و دختر شش سالم و پسر هفت ماهم همگی کرونا گرفتیم یه ...
عزیزم تاریخ این تاپیکو ببینید.اون موقع انقدر پیشرفته نشده بود ویروس
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜