2777
2789

این تب نرماله بالا نیست 

خانم های عزیز نوزادان هم میگیرن اگر متخصصی در بیمارستان تهران رشت و...میگه نمیگیرن و ندیدیم داره درمورد بیمارستان خودش میگه من به چشم خودم دیدم پس بهتره مراقبت کنید ازشون اما نترسید چون خیلی کم پیش میاد که نوزادان و کودکان مبتلا بشن 

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
عزیزم  مگه نگفتن بچه ها نمیگیرن شما دکترین

نه عزیزم شایعه بود اون، تو بچه ها حتی فوتیم بوده چه برسه ابتلا، ولی استارتر بچه ت فکر نکنم تب داشته باشه، حالا محض احتیاط اگر دیدی دماش رفت بالا ببرش دکتر.

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلیپ و این داستانارو خانم ول کن.دکتر پسر من فوق تخصص نوزادان تو بیمارستان حضرت علی اصغر تهران ک واسه ...

نه عزیزم بنده خدا بیراه نمیگه، دوست همسرم رئیس علوم پزشکی یکی از شهرستاناست، میگفتن حتی فوت کودک مبتلا به کرونا هم داشتن. این شایعه بود اولش که بچه ها نمیگیرن، بچه ها هم مبتلا میشن هم فوت میکنن، فقط بدنشون چون قویتره بیشترشون ناقل میشن.

عزیزم دمای طبیعی بدن نوزاد ۳۶.۵ درجس. کوچولوت تب داره اما تب بالا نیس نگران نباش دوباره چک کن شاید لباسش زیاد بوده خونه گرم بوده شیر گرم خورده.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

همسر منم‌کرونا گرفت اول فک‌کردیم ی سرماخوردگیه سادس.ولی بعد چند روز بدتر شدن فهمیدیم کروناس.چون همسرم الرژی فصلی به بهار داره هر سال اینجوری میشه.ولی بعد ی هفته تست دادن فهمیدیم کرونا بوده.من از اول رعایت کردم ولی دخترم کلا تو بغل باباش بودو نگرفته.اگه بود باید دختر منم میگرفت

کلیپ و این داستانارو خانم ول کن.دکتر پسر من فوق تخصص نوزادان تو بیمارستان حضرت علی اصغر تهران ک واسه ...

من دیگه به چشم دیدم خالمم بچش سرطان داشت ۱ماه تواون بیمارستان بود لطفا اطلاعات غلط ندیدن من چیزی ک دیدمو‌ایمان دارم چطوردکتر پسرمنم ک فوق تحصص اسمشم بزنی تونت میاد انقد باسواد میگه کورنا برای بچه ها هم هست ومواظب باشید 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
عزیزم‌نگران نباش بچه ها هیچیشون نیست من وهمسرم ۲۱ روزه کروناداریم پسرچهارسالمونم اینقد پیش ما نشسته ...

نمیدونم ولی باید مراقب بود هر بچه ی ک بدنش مقاوم نیست

نه عزیزم بنده خدا بیراه نمیگه، دوست همسرم رئیس علوم پزشکی یکی از شهرستاناست، میگفتن حتی فوت کودک مبت ...

ما حتی تو شهرمون یه دونه نوجون۱۳ساله رو بخش کورنای خاک کردن ولی بعضیا باورندارن وبچه هاشون ول میکنن توکوچه وپارک

ما حتی تو شهرمون یه دونه نوجون۱۳ساله رو بخش کورنای خاک کردن ولی بعضیا باورندارن وبچه هاشون ول میکنن ...

الهی خدا بیامرزتش، من بچه 5 ساله میدونم در اثر کرونا فوت کرده... خیلی از مادرا هستن خودشون ماسک میزنن اما بچشونو بدون ماسک میارن بیرون چون فکر میکنن بچشون نمیگیره. اره والا گفتی بچه ها تو کوچه خیابون پارک ولوهستن بدون ماسک بدون دستکش

به همه جاهم دست میزنن راحت

چندتاییم بازی میکنن

قبول دارم نگه داشتن بچه تو خونه سخته اما لااقل ماسک و دستکش بدن بهش

الهی خدا بیامرزتش، من بچه 5 ساله میدونم در اثر کرونا فوت کرده... خیلی از مادرا هستن خودشون ماسک میزن ...

اره خیلی سخته نگهداریشون ولی من واقعا میبینم حرص میخورم خدا این روزا رو برای همه به خیر بگذرون مخصوص بچه های کوچیک ک مثل گل پاک ولطیفن🙏

خانم عزیز تا به حال توی اخبار دو سه مورد نوزاد فوت شده به خاطر کرونا اعلام کردن شما اطلاعات غلط ندین خیلی باید مواظب باشیم

خدا بر همه ی امور ما آگاه است