2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه تب بالا نیست 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

دمای بدن بچه ات نرماله که 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

این چرتو پرتا چیه تمام دکترای فوق تخصص میگن نوزادان و کودکان نمیگیرن.چرا الکی ب مادرا استرس میدید.مادر عزیز تو چرا تب بچتو ب کرونا ربط میدی

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
این چرتو پرتا چیه تمام دکترای فوق تخصص میگن نوزادان و کودکان نمیگیرن.چرا الکی ب مادرا استرس میدید.ما ...

خداخیرت بده چند دقیقه پیش ی خانوم گفت اسهال علایم کروناست منم گریه و ب شوهرم زنگ زدم وسط گریه هام تل قطع شد باتریش تمام شد میبینم بیچاره با چشای پر اشک اومده فک کرده چیزی شده😢

انگار نی نی سایتای دکترن.نگرانی بزنگ ب دکترش یا ببر دکتر ببین بچت چشه.بعدم‌ تب نداره این بچه

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
این چرتو پرتا چیه تمام دکترای فوق تخصص میگن نوزادان و کودکان نمیگیرن.چرا الکی ب مادرا استرس میدید.ما ...

پسرم اسهال شده منم جو گرفتتم باگریه ب شوهر بیچارم زنگ زدم هول کرده بود 😢😢😢

وای بخدا من یه کلیپ دیدم بیمارستان مفید بود چندتا بچه کورنا داشتن ووضعیتشون وخیم بود دکتر هم گفت این باور غلطه ک میگن بچه ها نمیگیرن باید خیلی مواظب باشیم دوماه پیشم پسرخالم مفید بستری بود خالم میگفت یه بخش مخصوص بیماران کورنای داره اونجا حالا دقیق نمیدونست چه سنی هستن ولی این من ک دیدم نوزاد بود ۷،۸ماه بود ۳،۲سال وبزرگترم بودن همه کورنا من ک وحشت کردم به بچه های مظلوم یعالمه دستگاه ووسیله بود از ادم بزرگرا بیشتر

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
خداخیرت بده چند دقیقه پیش ی خانوم گفت اسهال علایم کروناست منم گریه و ب شوهرم زنگ زدم وسط گریه هام تل ...

نه عزیزم بچه ها هم میکیرن توروخدا مراقب باشین 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
وای بخدا من یه کلیپ دیدم بیمارستان مفید بود چندتا بچه کورنا داشتن ووضعیتشون وخیم بود دکتر هم گفت این ...

کلیپ و این داستانارو خانم ول کن.دکتر پسر من فوق تخصص نوزادان تو بیمارستان حضرت علی اصغر تهران ک واسه بچهاس‌.گف اصلا ی نمونم تا ب امروز ندیده‌‌.حرف این دکتر درسته یا شایعات کلیپ و فیلم و ببخشید خاله شما.اینجا کلی مادر هست ک بچشون ی روز اسهال میشه ی روز تب میکنه.این حرفا چیه میزنید استرس الکی میدید

پسرم اسهال شده منم جو گرفتتم باگریه ب شوهر بیچارم زنگ زدم هول کرده بود 😢😢😢

عزیزم‌نگران نباش بچه ها هیچیشون نیست من وهمسرم ۲۱ روزه کروناداریم پسرچهارسالمونم اینقد پیش ما نشسته و بین ما راه رفته خونمونم اپارتمانی وکوچیکه همشم پیش هم بودیم وخداروشکرنگرفته

فقط یه شب اسهال گرفت که با موز و کته ماست برطرف شد.. به دکترش زنگ زدم همون شب گفتم پسرم اسهال گرفته گفت نترس بچه ها بدنشون قویه و فقط ناقلن ولی خودشون مریض نمیشن و گفت با یه تب کوچولو یا اسهال ردش میکنه☺نگران نباش

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

من دخترم یه هفته پیش یهو تب کرد ۳۹.۵ شد تبش و اسهال و استفراغ و دل درد و پا درد و سر درد و خلاصه یهو همه رو باهم گرفت انقد ترسیدیم که گفتیم دور از جونش صد در صد کروناس بردیمش دکتر گفت هواییه و یه آمپول زد بهش و تب بر داد سه روز طول کشید تا خوب شد 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔