2777
2789

من باردارم هفته یازده هستم، زیر دلم حالت تیر کشیدن درد داره از دیشب تاحالا لکه بینی هم ندارم، یهو تیر میکشه زیردلم حالت سیخ زدن مث درد پریود نیست، گاهی تا واژنم احساس میکنم میکشه دردش، البته دردش قابل تحمل و اذیت کننده نیست اما نگران شدم خیلی، ممکن علائم سقط باشه یا طبیعیه؟

بری دکتر بهتره یبوست نداری؟

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ميشه بارداري الان براي من دعا كني اين ماه اقدامم به بارداري ختم شه ممنون ميشم ازت😘😘😘🙏🏻🙏🏻

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.
دکترم پس فردا هستش، یبوست تقریبا از اوایل بارداری دارم

احتمال داره از یبوست باشه منم گاهی اینطوری میشدم دکتر بری بهتره تا پس فردا کمتر تحرک داشته باش دستشویی میری مواظب باش به خودت فشار نیار پس فردا حتما برو دکتر

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
احتمال داره از یبوست باشه منم گاهی اینطوری میشدم دکتر بری بهتره تا پس فردا کمتر تحرک داشته باش دستشو ...

حتما انجام میدم نکاتی ک گفتی رو،ممنون از راهنماییت عزیزم❤

حتما انجام میدم نکاتی ک گفتی رو،ممنون از راهنماییت عزیزم❤

خواهش میکنم گلی مواظب خودت باش😘