2777
2789
عنوان

یعنی اشتباه کردم؟؟؟

133 بازدید | 17 پست

سلام خانما خوب هستین

من یه پسر سه سالونیمه دارم والان ۶ماهه ک باردارم و توراهیمم دختره وضع زندگی ومالیمونم متوسط رو ب خوبه ولی گاهی میگم نکنه اشتباه بوده باردارشدنم کسی هس از داشتن دوتا بچه پشیمون باشه؟؟

سلام عزیزدلم!

متونستی صب کنی بچت بزرگتر بشه بچه دوم بیاری ولی داشتن دوتا بچه هم خوبه نگران و پشیمون نباش سالم و سلامت باشن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی گلم بچه نعمته ،نه چرا پشیمون من روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم دوتا بچه دارم ک سالم و سلامتن و باعث حال خوب هر روز مننن ،خدا رو شکر کن جونم ان شاالله به خوبی و خوشی دنیا. بیاد و قدمش پر از خیر و برکت باشه

اخه اکثرا اطرافیان ی دونه بچه دارن و همکارای شوهرمم یکی دارن

من خودم به دونه دارم

ولی اگر توان ش رو داشتم دوست داشتم دو تا پشت هم داشته باشم

چون من و خواهرم پشت همیم و خاطرات خیلی خوبی دارم از دوران کودکی ، نوجوانی....

سلام عزیزدلم! متونستی صب کنی بچت بزرگتر بشه بچه دوم بیاری ولی داشتن دوتا بچه هم خوبه نگران و پشیمون ...

به نظر من خوب موقع شده من پسرم پنچ سالش بود ک دومی حامله شدم گفتم کاش زودتر میوردم چون قشنگ افتاد  وقت مدرسه رفتنش نمیتونستم همزمان به هر دو برسم کلاس اول هم مهم بود بدتر 

ممنون گلم  ولی گاهی دچار تردید میشم

دیگه حامله شدی و تموم پس اصلا اصلا دچار تردید نشو جاش به روزای خوب فک کن همه چی به خوبی پیش میره ،مثبت فک کن ک مثبت وارد زندگیت شه